sale ratar
Član
Nije problem ni demokratija ni komunizam ni socijalizam ni levica ni desnica već su problem ljudi (neljudi) i njihova pokvarena razmišljanja ali no.Samo zakoni da se primenjuju i da važe za sve isto i sve se da srediti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo Drale.Не можеш људе назвати умоболнима само што гласају за једну партију од многих на нашој политичкој сцени. Шта су били онда сви они који су некада гласали за сина народа и народности, и тада нису били умоболни? Било је и тада свега али је била само једна опција и сила прилика да си морао за њега гласати. Уцењивали те послом, ако ниси у КПЈ-у нема посла морао си бити друг члан, ићи на састанке, што би данас био еквивалент пленумима. Ако си хтео да напредујеш онда си морао и у партији да се лакташ и гураш, главу у свачију гузицу, да будеш ударник, и да добијеш ударнички значку е то је умоболност. Идеш ринташ за Џ да би градом шетао значку и бусао се у груди ја сам ударник. То је умоболност више народа и више нација. Али за то време је то изгледа било и нормално него што се то време понавља. Демократија је зло човечанства доказано већ ко зна колико пута. Хтели смо демократију сад прст у задњицу и трпимо јер смо добили све оно што и иде уз демократију.
Zorane i gradistanac ,ako ste vi uvjereni da glas nije bitan ,ili ste protiv da neko glasa protiv diktature ,nebi trebalo koristiti javni prostor kao ovaj za provlacenje tih ideja. Nije tacno da je glasanje nebitno ,a taman i da jeste, vi glasajte ipak protiv diktatora , i predlozite i drugima pa nece da skodi ,cak i ako nece pomoci. Kazi :glasacu protiv pa taman bilo namjesteno , odmoci necu.
Misljanja su misljenja a realnost ce se uskoro saznati.@gradistanac
Da ne ulazimo sta ima Makron i sta putko i da li imaju ili nemaju toliko.
Ali sustina je u tome jer ostatak koji ne glasa za sns doprinosi neizlaskom ovima sa vlasti.
To je sustina jer da se ne krade toliko i na svakakvi moguci nacin ne bi pobedili sigurno.
Znaci pobeda nad ovima bi bila sigurno sa vise od 10% i onda sta? Zapad bi ponistio izbore jer zele ovog na vlast?
Gluposti!
Nije mi bas jasno kako da si ti kao Bosanac skoro jedan od 10000 ili mnoho vise iz R Srpske a da si za Evropu ili Ameriku a protiv rusa, belorusa, Vucica i ostalih bandita?
Ti Momo nisi isao u istim skolama kao ostali iz Republike Srpske?
Jos samo da mi kazes da si u osnovnoj ruski ucio.![]()
Da Ruski u osnovnoj , a Engleski u srednjoj. Prebacio se dobrovoljno iako je bio Ruski i u srednjoj ,nekako mi se inglish lucse panravilsa@gradistanac
Da ne ulazimo sta ima Makron i sta putko i da li imaju ili nemaju toliko.
Ali sustina je u tome jer ostatak koji ne glasa za sns doprinosi neizlaskom ovima sa vlasti.
To je sustina jer da se ne krade toliko i na svakakvi moguci nacin ne bi pobedili sigurno.
Znaci pobeda nad ovima bi bila sigurno sa vise od 10% i onda sta? Zapad bi ponistio izbore jer zele ovog na vlast?
Gluposti!
Nije mi bas jasno kako da si ti kao Bosanac skoro jedan od 10000 ili mnoho vise iz R Srpske a da si za Evropu ili Ameriku a protiv rusa, belorusa, Vucica i ostalih bandita?
Ti Momo nisi isao u istim skolama kao ostali iz Republike Srpske?
Jos samo da mi kazes da si u osnovnoj ruski ucio.![]()
Ferdinanda nije volio niko. Čak je sahranjen skromno , ne na mjestu gdje se vladari sahranjuju .Гаврило је у ствари био санитарац....
"Naleteo sam kod jedne svoje frendice na ovaj podatak, pa sam rešio da malo istražim to jer mi se brojka učinila prevelika. Ona nema opciju za šer, pa sam napravio skrinšot, a ime sam prekrio jer ne znam koji su njeni razlozi da ne dozvoli deljenje sadržaja sa svog zida.
Elem, brojka je još veća, ovaj krvolok je za svog života ubio taĉno 274,899, tako kaže evidencija, koju je precizno vodio. Sreo sa Gavrilom kad je imao 50, a ako uzmemo da je počeo da ubija sa 15 godina, to je u proseku oko 22 ubijene životinje svakog jebenog dana tog bednog, bolesnog života. To je u slučaju da nije nijedan dan uzimao odmor od svog sadističkog hobija, a velika je verovatnoća da je imao i neke druge "obaveze", da je ponekad imao grip, tj. da je bilo dana i kad je pauzirao. Znači da je dnevni prosek znatno veći.
Pošto je cifra neverovatna, pitao sam se: Kako? Istorija kaže da je lovio u ograđenim šumama, da su za njega pravili poseban paviljon da ne bi morao da se kreće, a da je gomila sluga i pasa išla i pravila buku, terajući preplašene životinje njemu na nišan. Takođe je imao ljude koji su mu dodavali napunjeno oružje, da ne bi gubio vreme. Učiteljica života tvrdi i da je koristio najsavremenija oružja tog doba, mitraljeze i automatske puške, kako bi bio efikasniji.
Setio sam se potom i da sam poslednjih nekoliko godina na ovoj društvenoj mreži čitao poviše komentara na kojoj se Princip naziva teroristom, a vrlo često to je bilo praćeno i salvom uvreda. Gavrilo, naravno, nije bio član nekog društva za zaštitu životinja i uradio je to što je uradio zbog skroz drugih motiva. Da ne ulazimo sad u neke rasprave oko toga, za mene je taj član Mlade Bosne heroj, svestan sam da postoje I drugi stavovi. Sama činjenica da je eliminisao jednog ovakvog dokumentovanog zlotvora i psihopatu, obezbeđuje mu počasno mesto u svetskoj istoriji. Slava Gavrilu Principu!"