Chat 18

Не могу да провалим да ли је ово батајница, био сам и тамо. Хангари па писта и иза писте је шума уз ограду. Тамо сам се натабанао за све паре.
Ако од овога не буде ништа, односно све као што сте навели онда се испуњава оно што сам предвиђао. Губитак било каквог кредибилитета било које униформе и униформисаног лица. А то сигурно не води у организовани ред већ у супротни смер на државном нивоу.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Svako ko je bar 6 meseci radio u vojsci ili bar u nekom centru za obuku u poslednjih 15 godina video je koliki je taj "kredibilitet". Samo šteta para koje se troše. Vojska jedino može da posluži u slučaju vremenskih nepogoda.

Момо, стража на том аеродрому да их је ухватила - као што није, не би се извукли ни под разно, постоји протокол за то. 2008 године сам служио војску, гулио стражу сваке друге недеље. Једне прилике виде и пријаве особе на стрелишту дошли да скупљају старо гвожђе. Узбуна у стражари, сви који су били у приправности напоље са оружјем. У то су стигли и плавци. Зна се распоред и која варијанта и рејон кретања. Идеш и чекаш. Два су увек у патроли они се крећу свугде.
Ухватили пар сакупљача старог гвожђа. За то смо добили 7 дана наградног одсуства. Ако је то могло 2008. године, кад је и косово прогласило независност кад је било све стани пани, сад ником ништа? И још питаш по ком основу?
Ај' ти пробај тако и још све документујеш.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Fino te pitam po kom clanu zakona? Znaci ako vojska zove policiju i mozda mogu da ih privedu za neznam ni ja ,upad na posjed ili slicno . Mozda ako ima iz tog smjera upozorenje o zabrani fotografisanja da ih tuze za to . Kad se pojave na sudu . Po kom clanu sudija moze da ih optuzi i kolika je kazna za to ? Zatvorska sumnjam a kamoli 9 godina.Neznam zato pitam , koje krivicno djelo su napravili ,....?

Па довољно је што су ушли у војни објекат па макар био то и отпад, могу да их оптуже за шпијунажу пошто су страни држављани. Задржавање од неколико сати до неколико месеци уз психолошку тортуру ко их је и зашто послао, за кога раде итд,... И онда доживотна депортација из земље што би било и реално.

Nazad
Vrh