Chat 18

Rekao bih da kod tebe u selu ima i malo vaspitanijih domaćina.
Koji problem imaš da se nerviraš toliko, pa nas ovde redom grdiš najstrašnije?
Pomoćemo ako je u našoj moći..

Sent from my XQ-DQ54 using Tapatalk

Ne znam odakle ti ideja da se ja nerviram, samo konstantujem da u tudjem oku vidis trun a u svom ne vidis ni gredu, a vaspitanijih ima u svakom selu normalno

Ima na internetu zanimljivi videa o Lehman Brothers , oni su trgovali investicijama odnosno "dugovima" , napravili navodno pronevjeru vise od 600 milijardi a imali oko 2000 milijardi , oni su bili sitan igrac na volstritu.
Prije skoro 20 godina , nekoliko ljudi otislo u zatvor i to u rangu portira a najkrupnije ribe se izvukle i zaradile vise od pola milijarde dolara , sef lehmann brothers fonda. Sada jos bogatiji ali ima drugu firmu, ovaj sa pocetka videa

Једна "мала" занимљивост која ће се обити о главу свима на крају, за сада студенти у блокади не објаваују ништа о смрти ратка младића, ни један званични портал. Као по сценарију ћуте. Али видим као да гледам који ће банери бити на сахрани, није немогуће да буде и пренос на некој од телевизија.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Sta si shvatio posle nedelju dana od ovog komentara ?
Sta namera vlast da uradi po ovom pitanju ? Jel ce se i njima obiti u glavu ovoliko cutanje ?

Па видиш на појединим студентским форумима чим питаш о овоме бришу коментаре. Чак и они који су преносили линкове изјава појединих организација су обрисани. Чак и коментари на вајберу бришу да се неко не увреди.
Исто тако многи не желе било шта да кажу или напишу, боје се контроле и хватања прстића. Кад сте последњи пут чули да је некога инспекција казнила а распадамо се на све стране. Свугде има пропуста.
Медији као и новинари се уопште не труде да постављају питања коме требају на власти тако и опозицији.
Значи што се мање спомиње да се пре заборави.
Власт је тренутно разапета на све стране и не може да контролише толики број скупова са "редарима". Многи њихови чланови туристи би ако буде прилика ишли на сахрану организовано, из својих разлога.

Sta si shvatio posle nedelju dana od ovog komentara ?
Sta namera vlast da uradi po ovom pitanju ? Jel ce se i njima obiti u glavu ovoliko cutanje ?
Мислим да студенти и не треба да се оглашавају јер нису били у плану да се роде.Зна се ко треба да се изјашнјава.
Mislim da studenti i ne treba da se izjašnjavaju jer nisu bili u planu ni da se rode.Zna se ko treba da se izjašnjava.Izjasniće se oni koji nisu potkupljeni ili zavrbovani.

Мислим да студенти и не треба да се оглашавају јер нису били у плану да се роде.Зна се ко треба да се изјашнјава.
Mislim da studenti i ne treba da se izjašnjavaju jer nisu bili u planu ni da se rode.Zna se ko treba da se izjašnjava.Izjasniće se oni koji nisu potkupljeni ili zavrbovani.
Da ali @Sapatnik je ocekavao da se oglase . A verujem da je sada svestan da je ovo pitanje premnogo zaebano . Zapad zabole stojko kada se narod prebija ali ovo sada je sustina i srz nedavne istorije . Ovo nece tolerirati ili hoce ali da bi istolerisali Srbija ce morati nesto drugo da ucini . Sa druge strane istok isto ceka odluku .
Sada su u prvi plan izasli Stanivukovic ( izdajnik po Dodiku ) koji je rekao da ce ici na sahranu i da je duznost svakog Srbina da na njoj bude i Mandica ( izdajnika po Knezevicu ) .
Ko sme da prognozira sta ce biti ?

Па ако су ти исти студенти у фазону само да све прође а нас да нико не пита ништа онда смо нажалост у великом проблему, сви ми присутни. Прво да се натерају сви поштовати садашње законе, који да се примењују било би далеко више процесуираних.
Ено 31.08. прошао закон по хитном поступку без расправе, о пренамени земљишних површина после пожара.
Онако испод радара.

Nazad
Vrh