Chat 18

Nikakav zločin ne opravdavam.Ti i ja nismo direktni učesnici i možemo komentarisati samo iz svedočenja.Da li ti misliš ako si Srbin da bi Srbi pobili 8000 ljudi -kako ti navodiš.Jesi li upoznat sa svedočenjem šta je Alija tražio od njegovih ljudi.Ako to pronađeš i analiziraš onda možemo nastaviti diskusiju.Jedno je sigurno da će ga slaviti Hrvati iz Hercegovine-gde je spasao 150 000 ljudi.Da li znaš koliko je Srba proterano i pobijeno iz Hrvatske i Bosne.Dok je Mladić bio u Krajini,Krajinu niko nije dirao.Jel po tebi i Pavković zločinac,Lazarević...
hvala bogu nisam direktan učesnik tog ludila. govorim o podacima ujedenjih nacija, holandjana broju grobuva to su moji argumenti tvoj argument je jesi li čuo šta je alija tražio od njegovih ljudi pa ti sam utvrdi dokaze. svi ubijeni nisu nađeni zato što su se masovne grobnice više puta premeštale i krile verovatno iz humanih razloga.broj žrtava i d centra je muslimana 64036 srba24905 hrvata7880 jugoslovena478. u ratu u bosni.proterivani su svi i srbi iz sarajeva i hrvati iz modriče dervente i muslimani iz srbrnice iako je đeneral nudio deci bombone

znači opravdavaš veliki zločin inije bilo 8000 nego 7500 i to je u redu ubijati decu od 17-18 godina je čast .ima jedan član koji uvek spominj boga i srpske žrtve nisam primetio da spominje tuđe žrtve verovatno njih majka nije rodila .činiti velik zločin i to slaviti za mene izaziva jezu a oni koji to rade da li pomisle malo i na generacije koje dollaze jer lopta je okrugla,
Nista lepse kad te posteni zapad osudi zbog krsenja medjunarodnog prava i obicaja ratovanja.Taj isti zapad koji je direktno naoruzavao i pravio se da ne vidi Bosnu punu mudzahedinskih terorista, koji jelte po Bosni sadili ljubicice.Dovukli su najvece fanatike da kolju i seku glave.A kad se nasao neko da protera gamad i da odbrani odmah kuknjava o ratnom zlocinu.

Pa onda nepunih 5 godina kasnije taj isti zapad opet finasirao i naoruzavao najveci sljam Evrope i Balkana.Gde su bila prava i obicaji ratovanja kad su sipali kasetne i osiromaseni uranijum po nama.

Evo jos Hrvati da nam kazu da smo genocidni pa da zapevamo :D

Kad ti drzave jednoh Hitlera,Bandere,Pavelica,Enver Hodze i ostalog sljama kazu da si pocinio ratni zlocin, to mora da je tako.

Jedini greh Srba je sto je bilo premalo Mladica, a previse Seselja i Arkana

hvala bogu nisam direktan učesnik tog ludila. govorim o podacima ujedenjih nacija, holandjana broju grobuva to su moji argumenti tvoj argument je jesi li čuo šta je alija tražio od njegovih ljudi pa ti sam utvrdi dokaze. svi ubijeni nisu nađeni zato što su se masovne grobnice više puta premeštale i krile verovatno iz humanih razloga.broj žrtava i d centra je muslimana 64036 srba24905 hrvata7880 jugoslovena478. u ratu u bosni.proterivani su svi i srbi iz sarajeva i hrvati iz modriče dervente i muslimani iz srbrnice iako je đeneral nudio deci bombone

Kad god nađem nešto slično postaviću.Ovo je svedočenje Muslimana.

Nista lepse kad te posteni zapad osudi zbog krsenja medjunarodnog prava i obicaja ratovanja.Taj isti zapad koji je direktno naoruzavao i pravio se da ne vidi Bosnu punu mudzahedinskih terorista, koji jelte po Bosni sadili ljubicice.Dovukli su najvece fanatike da kolju i seku glave.A kad se nasao neko da protera gamad i da odbrani odmah kuknjava o ratnom zlocinu.

Pa onda nepunih 5 godina kasnije taj isti zapad opet finasirao i naoruzavao najveci sljam Evrope i Balkana.Gde su bila prava i obicaji ratovanja kad su sipali kasetne i osiromaseni uranijum po nama.

Evo jos Hrvati da nam kazu da smo genocidni pa da zapevamo :D

Kad ti drzave jednoh Hitlera,Bandere,Pavelica,Enver Hodze i ostalog sljama kazu da si pocinio ratni zlocin, to mora da je tako.

Jedini greh Srba je sto je bilo premalo Mladica, a previse Seselja i Arkana
zapad nije naoružavao muslimane naoružavali su saudijska arabija i ostale muslimanske zemlje možda su kupovali zapadno oružije ali ih nisu naoružavali. primer naoružanje ukraine od strane srbije ,srbija jeste prodala oružije ali ih nije naoružavala. mudžedini su pod kontrolom irana na čijoj ste vi strani .hrvati su u ujedtnjenim nacijama glasali da je u srebrnici bio genocid kao i svi naši susedi to jest 84 za 19 protiv i 68 nezainteresovanih .osuđujem napad zapada na srbiju a bacanje kasetnih bombi je zločin protiv čovečnosti

Nisu S.Arabija i Iran kupovali zapadno oruzje , kupovali su jeftinije , ne moze na snimcima iz sukoba da se vidi zapadne "maljutke" vec indonezijske,kineske,sovjetske itd.

zapad nije naoružavao muslimane naoružavali su saudijska arabija i ostale muslimanske zemlje možda su kupovali zapadno oružije ali ih nisu naoružavali. primer naoružanje ukraine od strane srbije ,srbija jeste prodala oružije ali ih nije naoružavala. mudžedini su pod kontrolom irana na čijoj ste vi strani .hrvati su u ujedtnjenim nacijama glasali da je u srebrnici bio genocid kao i svi naši susedi to jest 84 za 19 protiv i 68 nezainteresovanih .osuđujem napad zapada na srbiju a bacanje kasetnih bombi je zločin protiv čovečnosti
Ma da iz muslimanskih zemalja stizalo tunelom i donele rode.

На сарајево. Како је роба било које врсте улазила у град, како су људи излазили и улазили исто тако. Само што је филм заборавио да објасни одакле тунел и ко га је ископао.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ako mislite da ste veci Srbi sa misljenjem da ste vratili zrtve neduzne zbog stradanja naseg naroda kroz istoriju, gadno ste se zajebali, velicanjem ubijanja neduznih ljudi od strane nasih drzavljana ma koliko oni nama pobili, ista ste govna kao i oni sto velicaju svoje generale, treba se truditi biti bolji od njih, a ne spustati se na njihov debilizam

Ako mislite da ste veci Srbi sa misljenjem da ste vratili zrtve neduzne zbog stradanja naseg naroda kroz istoriju, gadno ste se zajebali, velicanjem ubijanja neduznih ljudi od strane nasih drzavljana ma koliko oni nama pobili, ista ste govna kao i oni sto velicaju svoje generale, treba se truditi biti bolji od njih, a ne spustati se na njihov debilizam
Samo pronađi podatak koliko je godina u Hagu osuđeno Srba-sa doživotnim robijama,1400 godina a ostali,sramota mi je da napišem.I nisu se Srbi borili samo protiv Muslmana i Hrvata,već i protiv celog Zapada,SAD,Mudžahedina.Markale,očit primer.Mnoge laži oko Srebrenice i muljanje zapada u tim malverzacijama.Prava istina bi mnoge iznenadila.Oduzeto nam Kosovo i Metohija.Presedan u istoriji.Neko je spomenuo UN.Gde su one bile kada je Bombardovana SR Jugoslavija."Milosrdni anđeo"-sramota za čovečanstvo.

Ja sa slazem borbom vojska na vojsku, borba protiv tih sto su ubijali nase nedzne, ali da mi idemo da ubijamo neduzne, isti smo ko i oni, mi ne treba to da radimo, posebno da ne velicamo one koje su to uradili, jer to nisu Srbi nego koljaci kao i oni

A to su sve bili nedužni u Srebrenici koji su hteli da se probiju sa oružjem.
Rat je to druže.Ubijanje nedužnih osuđujem kao i svako normalan.

Samo pronađi podatak koliko je godina u Hagu osuđeno Srba-sa doživotnim robijama,1400 godina a ostali,sramota mi je da napišem.I nisu se Srbi borili samo protiv Muslmana i Hrvata,već i protiv celog Zapada,SAD,Mudžahedina.Markale,očit primer.Mnoge laži oko Srebrenice i muljanje zapada u tim malverzacijama.Prava istina bi mnoge iznenadila.Oduzeto nam Kosovo i Metohija.Presedan u istoriji.Neko je spomenuo UN.Gde su one bile kada je Bombardovana SR Jugoslavija."Milosrdni anđeo"-sramota za čovečanstvo.
muslimani i hrvat nisu strljali 8000 ljudi. zapad za hrvatsku je nudio plan z4 koji su srbi odbili, averovatno se sećaš kada je bilo mirovno rešenje za bosnu mislim u bjeljini kada je i sam milošević urgirao da se prihvati mirovni plan ovi ratni zločinci su odbili nakon čega im je milošević uveo sankcije jače nego zapad nama . neznam sa čije strane je merkale očit primer možda suviše gledaš informer kada tako pričaš.čudno da od toliko ljudi i nacija svedoka učesnika ratova samo ti znaš pravu istinu.

Nazad
Vrh