Chat 18

Матори сениор, већ сам писао да студенти не могу да реше све проблеме али могу да натерају власт да ради по закону. Такође не треба одма преко ноћи све мењати, већ те исте на позицијама притиснути да раде па их онда мењати.
Чим је појединац почео да делује политички брзо би био ухапшен.
Колико ће људи ово нечињење неспомињање одбити људе који су за промене.
Да ли знаш шта све нуде на власти појединцу само да пређе на нихову страну? Сме ли да напише шта вам је нуђено?
Напредовање на послу у приватним фирмама, разне једнократне помоћи, високо школовање и шта још не.
Видели смо сада онај промашај са нишким фестивалом.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
ok sve mi jasno .

U Sloveniji je jedino napravljena smijena vlasti , komunsti su dobrovoljno sisli, u HR nesto jako malo nacionalista je zamjenilo komuniste, u Srbiji su ostali 100% komunisti i jos su i sada , samo je doslo do smjene generacija.

Za Sloveniju grešiš.

Komunisti se uplašili kad su videli što se desilo u Rumunjskoj, pa se povuklji.
Kad im niko nije došao naplatit štetu od 45 nadalje, polaku su se vratili, inštalirali svoju čeljad na fakultete, sudove...

Sad blokiraju bilo koju promenu koja bi ih za milimetar makla od tuđih para.

Иста прича и овде водовод, писао сам већ. Покушавају из градског комуналног да преузму, али још се боримо. Свака кућа има шахту са вентилима и наменским местом за водомер. Одржавање иде преко месног самодоприноса који се није укинуо за тазлику од осталих месних заједница.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Tako je bilo i kod nas.Pokušavali x puta da otmu seoski vodovod pod prisilom policije i nije im uspelo jer su meštani uredno uspevali da ih odbiju pa su tako došli jednog prepodneva za Đurđevdan kada jedan deo stanovništva slavi a drugi ide u goste, ladno isekli katance i stavili svoje.Sada naplaćuju sve uredno, šalju izvršitelje a vodovod izgrađen od mesnog samodoprinosa gde oni nisu uložili ni prebijene pare.
Tako je urađeno u svih 15 sela naše opštine, lopovluk epskih razmera.

Nazad
Vrh