Chat 18

Za vic se islo 5 godina na goli otok sta je 15 dana zatvora za malo kurčenja to je drzava hrvacka njihov zakon treba se postovati, znala je da moze da najebe al opet slikala i objavila, i nije samo sajkača nego i kokarda tako da nije neki zlocin al da neko stavi slovu U na kapu i ili kukasti krst u Srbiji i slika se ja bi ga isto hapsio kaznio i deportovo uz zabranu ulaska u zemlju
Gde si ti procitao da je bila kokarda??

Pa sta je ono na kapi koji znak?
U sustini ne treba ih čačkati sutra ce neko fasovati zato sto je na miru hteo obici kucni prag itd, osim tablica na autu, na čelu ne pise dal si srbin ili hrvat idi mirno svojim putem postuj zakone drzave na cijoj teritoriji si, to sto je to krajina itd idi slobi na grob jebi mu mater sto je izdao i prevario

Poslednja izmena:
................. to sto je to krajina itd idi slobi na grob jebi mu mater sto je izdao i prevario
Slobo je za svašta nešto kriv ali se sećam da je 95 god. bio za plan Z-4 , organizovao sastanke na najvišem nivou , dovlačio i strane diplomate ne bi li nekako opasuljili i rukovodstvo sa tih teritorija .
Tuđman je ( pod pritiskom Evrope ) sa teškom mukom potpisao ali druga strana je odolela i ostala istrajna .
I znamo šta se posle desilo .

Колико су потписа направили западњачки лажови па нису поштовали.... и да смо пристали на све ап пристајали смо на све и пристајемо на све и пристајаћемо на све опет ће урадити како они желе... ово је само мало затишје јер тренутно имају веће противнике...
Кад се опет устреме на нас опет ће нас цепкати и убијати... јер им се може...

Комшо... ма само опуштено... само сиртаки што рече она жена пре пар година у Грчкој... ви Срби само волите сиртаки а ми Грци по 4 детета... требаће неко да ратује против турака.... а ви ћете и даље сиртаки....

Мене нервирају ови што се буне... а највише се буне ови што су се уталили и сарађују са хоботниицом... ја сам држави дао и дајем оно што тражи а не узимам ништа.... зато могу и да пишем јасно и гласно јер никоме ништа не дугујем и имам чисте рачуне... а они који су се лизали са ђаволом нека цвиле док се не отму непријатељу...

Ma i to što kažeš, ne znam koji mi je q...
Zdravo
a089535776e10704f287e65892771e44.jpg
87800cfbc044ea29d3891fae4cb71c80.jpg

26b086722e96ba3b9eda9915c28c9236.jpg

6461b853395a6f20a4cf5d8addbcbdb7.jpg

Нек ти је Слава и Вечна Хвала Генерале!
Нека се нове генерације угледају на тебе и твоју храброст. Живећеш вечно докле год има правих Срба!

Једна "мала" занимљивост која ће се обити о главу свима на крају, за сада студенти у блокади не објаваују ништа о смрти ратка младића, ни један званични портал. Као по сценарију ћуте. Али видим као да гледам који ће банери бити на сахрани, није немогуће да буде и пренос на некој од телевизија.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Обећали су испраћај са државним и војним почастима. Сад да видимо шта ће једни и други смети да ураде.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh