Chat 18

kolega koji mrzi ruse(bar ovde na forumu) koji su nam isti taj komunizam i doneli sad prica o njemu kao o svemiru(sizofrenija)

komunizam je prestao da postoji neke 70 a onda je krenuo socijalizam,daj narodu hleba i igara i tu se bogami zivelo a od cijih para niko nezna
e kad se taj socijaliazam zavrsio jer doslo na naplatu,ode sve u majcinu

jos kad dodas titino bratstvo jedinstvo a jedna drzava okupirala drugu i kao sve ok,ajmo mi sad zajedno u jednu drzavu....kretenski narod a jos veci kreten tito....jos sto je milovan djilas rekao da je trebala Albanija da udje u jugoslaviju pa da kosovo zvanicno vec onda ide njoj
malo istorije nije lose za procitati

zato sam i rekao neki dan da dan smo bure baruta ponovo
nato je u kurcu jer ratuje sa rusima

ko ce kako i sta nedaj boze
pre sam se bojao da te kolju,sad gledas dron kako te prati kilometar a ti nista ne mozes

ne daj boze nikom

Nisu nama rusi ubacili komunizam nego oni što su ga i rusima podvalili.
Jes' ti čuo za onu legendu kada je moj zemljak D.Tucović išao kod Marx-a na konsultacije?
Mislim, šta ja pitam, gde ti da to neznaš...

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nisu nama rusi ubacili komunizam nego oni što su ga i rusima podvalili.
Jes' ti čuo za onu legendu kada je moj zemljak D.Tucović išao kod Marx-a na konsultacije?
Mislim, šta ja pitam, gde ti da to neznaš...

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
pa zidovi su stvorili komunizam al ne pricam o tome

pricam kako je stigao ovde

@vuxsd - jel smo postojali i pre Adama i Eve ? Sta kazu tvoja saznanja ?

@gradistanac - pretpostavljam da bi i svoju decu poveo . A jos jedna nelogicnost . Ti bi isao tamo sa svescu da ces nekog zveknuti . Pa kakav si ti onda vernik ?

Ko o čemu vi o tome ko bi gde išao.
Zašto da vodi decu kad ide on?
Pošto sam sličnih godina kao Vučić i Dačić,jel bio ko od njih dvojice bilo gde?
Dana radnog staža nemaju ni jedan,a prave se pametni kao da su nezamenljivi.

Čisto za informaciju,evo sada pričam posle ko zna koliko godina.
Pitali nas koji smo ratni vojni invalidi iz ratova u Hrvatskoj i BIH hoćemo li ići dole na KiM.
Kada smo rekli da ćemo sastaviti jedinicu i da se nećemo vraćati ako nešto zauzmemo,nisu nas više zvali. :osmeh:

@vuxsd - jel smo postojali i pre Adama i Eve ? Sta kazu tvoja saznanja ?

@gradistanac - pretpostavljam da bi i svoju decu poveo . A jos jedna nelogicnost . Ti bi isao tamo sa svescu da ces nekog zveknuti . Pa kakav si ti onda vernik ?
Za majku Srbiju ginem. Ona mi je sve dala, besplatno skolovanje siguran posao (policajac) i solidnu penziju. Bio sam na Kosovu i Metohiji sluzbeno x puta najduze 3 meseca u Prizrenu a sve skupa oko 6 meseci. Zatim na granici sa hrvatskoj (Batrovci, Ilok, Sid itd. Da te je sramota za post iznad koji si napisao. Domovina se brani kad je napadnuta. Kosti nasih predaka se prevrcu na ovo tvoje pisanje. Tezak mozdani udar sam imao ali nije to nista spram albanske golgote. Molim te ako si covek pokrise i nelupaj po tastaturi. Budes li pisao mesto ti je u padinsku ili L.L.

Za majku Srbiju ginem. Ona mi je sve dala, besplatno skolovanje siguran posao (policajac) i solidnu penziju. Bio sam na Kosovu i Metohiji sluzbeno x puta najduze 3 meseca u Prizrenu a sve skupa oko 6 meseci. Zatim na granici sa hrvatskoj (Batrovci, Ilok, Sid itd. Da te je sramota za post iznad koji si napisao. Domovina se brani kad je napadnuta. Kosti nasih predaka se prevrcu na ovo tvoje pisanje. Tezak mozdani udar sam imao ali nije to nista spram albanske golgote. Molim te ako si covek pokrise i nelupaj po tastaturi. Budes li pisao mesto ti je u padinsku ili L.L.
Komso potseti me na Luku Labana

Ko o čemu vi o tome ko bi gde išao.
Zašto da vodi decu kad ide on?
Pošto sam sličnih godina kao Vučić i Dačić,jel bio ko od njih dvojice bilo gde?
Dana radnog staža nemaju ni jedan,a prave se pametni kao da su nezamenljivi.
Kako nije AV bio na frontu ? Pa jel nosio stalak od kamere stotinama kilometara iza zadnje linije fronta i snimao velikog cetnickog vojvodu od Hrtkovaca ?

@gradistanac - E ako ti je drzava sve dala onda ti moras bez pogovora to da vratis . Samo si penzos a oni se ne mobilisu . A drzava meni nista nije dala niti joj ista trazim pa mogu da pisem kako hocu po volji .

Nazad
Vrh