kolega koji mrzi ruse(bar ovde na forumu) koji su nam isti taj komunizam i doneli sad prica o njemu kao o svemiru(sizofrenija)
komunizam je prestao da postoji neke 70 a onda je krenuo socijalizam,daj narodu hleba i igara i tu se bogami zivelo a od cijih para niko nezna
e kad se taj socijaliazam zavrsio jer doslo na naplatu,ode sve u majcinu
jos kad dodas titino bratstvo jedinstvo a jedna drzava okupirala drugu i kao sve ok,ajmo mi sad zajedno u jednu drzavu....kretenski narod a jos veci kreten tito....jos sto je milovan djilas rekao da je trebala Albanija da udje u jugoslaviju pa da kosovo zvanicno vec onda ide njoj
malo istorije nije lose za procitati
zato sam i rekao neki dan da dan smo bure baruta ponovo
nato je u kurcu jer ratuje sa rusima
ko ce kako i sta nedaj boze
pre sam se bojao da te kolju,sad gledas dron kako te prati kilometar a ti nista ne mozes
ne daj boze nikom
komunizam je prestao da postoji neke 70 a onda je krenuo socijalizam,daj narodu hleba i igara i tu se bogami zivelo a od cijih para niko nezna
e kad se taj socijaliazam zavrsio jer doslo na naplatu,ode sve u majcinu
jos kad dodas titino bratstvo jedinstvo a jedna drzava okupirala drugu i kao sve ok,ajmo mi sad zajedno u jednu drzavu....kretenski narod a jos veci kreten tito....jos sto je milovan djilas rekao da je trebala Albanija da udje u jugoslaviju pa da kosovo zvanicno vec onda ide njoj
malo istorije nije lose za procitati
zato sam i rekao neki dan da dan smo bure baruta ponovo
nato je u kurcu jer ratuje sa rusima
ko ce kako i sta nedaj boze
pre sam se bojao da te kolju,sad gledas dron kako te prati kilometar a ti nista ne mozes
ne daj boze nikom