Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li je komunizam bio šarena laža neznam znam da je bilo firmi koje su vredele od zmaja koji je svoje kombajne izvozio u mnoge države od mađarske do egipta,IMT koji je kupilo licencu maseja su bili solidni traktori pai ostale mašine,14 oktobar, fap priboj prva petoletka kombinat servo mihalj je više izvozio nego sada polapoljoprivrede srbije,gore napomenute pivare cementare...reci mi molim te u ovoj nekumunističkoj nacionalnoj državi 5 firmi tog kalibraSav komunizam je bio šarena laža, pa tako i te 'akcije', firme i sve ostalo ne vrede ni pišljivog boba.
Služilo je samo dok je CK ekipa radila posao za sebe i to je to. Čim je glavni mafijaš otišao, sve se raspalo k'o kula od karata. Nema tu ništa što treba da služi generacijama sa nekom dugoročnom namenom i svrhom.
Što prije napravimo reset i raskrstimo sa svim njihovim nasleđem, veća je šansa da se kako-tako izvučemo iz živog blata.
OK kada moram da citiram, pa da krenemo:
Ja sam samo rekao (Napisao) šta će biti od stavki u skupštini. Na ilustracijama koje sam napravio je pomenuto samo dve stavke od 59. Opet kažem subvencije (Osnovni podsticaji u biljnoj proizvodnji druga rata) će biti(Ne gasi se to toku noći i da se pritom ne najavi javno ! ! !), a vi verujte kome god želite (To je sve što sam imao da kažem).
Ako vas zanima svih 59 stavki pogledajte dole listu na ilustraciji
Ako vas zanima predlog zakona 14 saziv 400-2691_26 (Napomena: Dokument ima 333 stranice. Ako imate vremena i živaca – pročitajte.)