Chat 18

@radashin - sta se prica i sta si saznao ? Kada ce isplata od 17.000 po Ha. ?
Pojma nemam. Ništa novo. Elem, 17 hiljada za ovu godinu niko nikada nije ni pominjao (od zvaničnika), pričalo se o uplati na jesen, pričalo se da neće biti jednaka za sve (u zavisnosti od bruto prihoda po hektaru).
Znači, mož da bidne, al ne mora da znači 😆 🤷👌

Ако буде како луле пише, ето нових-старих никад намирених пољопривредника на протестима.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
a gde su ovi veliki protivnici? nedeljko stig,radoslav juuber koji propada a siri se sve vise
i sad na nabrzinu ni neznam ko je sve tu jos bio
veliki mangupi

a svi cutatali iako na skinuli subvencije ma 4k pa se tih godina niko nije bunio jer se imalo zalihe od "losih zutih".kad je govno dosao na vlast

znam ovde kod mene ko je bio i morao se bukvalno ugasiti ili ode glava tako reci,al bukvalno
cak posto se forum cita,imao i ja poziv od jednog dase(odakle mu broj znamo),rekao mi par reci da se smirim al od toga nista naravno
oko izbora kad je bilo ko je ko ostalo jer sam ih procito odmah
kad setim pre 2 gdoine il koliko sada vec kod komsije sedimo i pijemo,on kaze kako ga ona napada u skupstini(to bilo aktuelno tada) reeko to ti je nova ministarka----na zavetnicu mislim
posle mi se izvinjava i kaze nisam mogao da verujem u tako nesto,covek 50to godiste

ta govna samo lazu narod,godine nikad losije a oni kupuju ko da su na lotou dobili bogte
sve propada a on zivi sve bolje

al jbg narod neinteligentan i to je to

gutaju ko mlada od 18-19 godina posle dobrog arcanja

Nazad
Vrh