Chat 18

Kad je poceo rat vecina su na ovom forumu likovala i predvidjala da ce da ce mali zeleni pobeci iz drzave kao parcov kad brod tone , ali ispostavilo se da ima veca muda od njega , nije bezao kao jedan nas kralj sto je dao petama vjetra sve sa zlatom za London :)

Ili neki generali sto su se usrali pa sakrivali , muda im atrofirala :haha: :haha:
Наш Краљ није понео сво злато када је протеран од фашистичке немачке... Да фашисти немци нису прво бомвбардовали Србију и побили силне људе и децу и разрушили државу не би ни морао да бежи.
Део злата је Краљ понео а део је остао у држави па су се комунисти дочепали тог злата да граде нову диктатуру... а и проклети енглези су и додали комунистима и део злата што је био смештен у лодону...

----------------------------------------------------------------------------

А за русе и украјинце ме боли она ствар... неки чекају кад рујама до*урчи да их гађају дроновима који се производе у европи... али неће дочекати... али то су бивши њихови ''партњови'' па кад су се већ лизали ко их шиша...

Сад гледам снимак овог болесника за кога ме боли она ствар... али како то демократска европа са високим стандардима лепог живота и поштовањем права људи и осталих лезибејки и педера и поштовање стандарда у новинарству може да дозволи такво питање...
Колико сте руса побили и колико планирате?
Сутра кад им се опет неко не свиђа убијаће другу децу и друге људе.... као ништа... као што су нас убијали и нашу децу и прогласили за најгоре на свету... не знам ко су већи фашисти да ли европљани или украјинци... или амери...

Да ли сте мало о томе размишљали?
Да ли од дрвета не видите шуму? Која је узгред буди речено још увек у пламену...
Да ли од мржње према једном злочинцу не видите колико је велики злочин који чине и америка и европа и израел и украина и русија?

Боже Благи сачувај и саклони....

Da li vi stvarno mislite da Rusija kao nuklearna sila može izgubiti ovaj rat?
Ako se Rusima samo učini da mogu da izgube potpuno sam siguran da će Ukrajina u tom slučaju biti sravnjena sa zemljom.
Ako su mogli Ameri da bace nuklearnu bombu na Japan zašto bi se Rusi libili da poravnaju Ukrajinu?

То је исто као што би се написало ако је независна зашто је бране и помажу кад је назависна?
Или што амери уништавају Иран и стотину осталих држава које су бомбардовале ако су биле независне...

UkraJina je nezavisna do moga (komšije)...
ukraina je bila nezavisna država do agresije rusije bila je ,siromašna zemlja sa velikim potencijalima u poljoprivrdi i rudarstvu .ukrainci su imali nuklearnu bombu koje se odrekli u korist rusije. videvši da zemlje koje su se odvojile od rusije daleko brže napreduju ,baltičke zemlje azerbejdžan sve bivše zemlje varšavskog pakta gde su rusi dominirali.hteli suse odvojiti putin se osetio dovoljno jak da to spreči mislim da se za ebao vraćen je baram deceniu unazad prvreda je pod sankcijama odbačena od većine po meni uglednih zemalja a i novi svetski poredak i briks jeprošlost svi su digli ruke.vojno katastrofa moli uglednu severnu koreju da mu pomognu iraketama koje očigledno nema da ima ne bi uvozio iz takodje ugledne zemlje irana po nekim najavama 50000 vojnika severne koreje se sprema da ide u rusiju da brani super velesilu od ukraine.

Znaci za tebe su pi..ke zato sto nece da bace atomsku ? To uce u crkvi?

Значи, читај како је написано а немој да тумачиш према својим мрачним (западњачким :) ) афинитетима...

Не мислим да су толико храбри да баце нуклеарку а ни да то желе а ни да та нуклеарка може да добаци тамо где треба... не мислим да ико треба да баци нуклеарку... (осим на лондон :) )...
једноставно мислим да путин тренутно више ратује у русији против оних позападњачених руса него што ратује против запада...
Русија је велико царство које размишља на дуге стазе... барем мислим да уме да размишља...

И мани се Цркве ако ниси верник...

Исто би се тако решили и бахати возачи што се паркирају на тротоарима... Апликација, сликаш, њему казна на кућну адресу теби смс са 1000 динара уплате... па лепо кренеш градом...
Au bajo moj pa ovo je revolucionarna ideja,kako zaposliti bezposlicare a pritom sve po zakonu. Mts bi stao na noge,buđet bi se punio,lelemudi bi postali radni,krug zatvoren svi srecni(y):bravo:

Nazad
Vrh