Наш Краљ није понео сво злато када је протеран од фашистичке немачке... Да фашисти немци нису прво бомвбардовали Србију и побили силне људе и децу и разрушили државу не би ни морао да бежи.Kad je poceo rat vecina su na ovom forumu likovala i predvidjala da ce da ce mali zeleni pobeci iz drzave kao parcov kad brod tone , ali ispostavilo se da ima veca muda od njega , nije bezao kao jedan nas kralj sto je dao petama vjetra sve sa zlatom za London
Ili neki generali sto su se usrali pa sakrivali , muda im atrofirala![]()
![]()
Део злата је Краљ понео а део је остао у држави па су се комунисти дочепали тог злата да граде нову диктатуру... а и проклети енглези су и додали комунистима и део злата што је био смештен у лодону...
----------------------------------------------------------------------------
А за русе и украјинце ме боли она ствар... неки чекају кад рујама до*урчи да их гађају дроновима који се производе у европи... али неће дочекати... али то су бивши њихови ''партњови'' па кад су се већ лизали ко их шиша...
Сад гледам снимак овог болесника за кога ме боли она ствар... али како то демократска европа са високим стандардима лепог живота и поштовањем права људи и осталих лезибејки и педера и поштовање стандарда у новинарству може да дозволи такво питање...
Колико сте руса побили и колико планирате?
Сутра кад им се опет неко не свиђа убијаће другу децу и друге људе.... као ништа... као што су нас убијали и нашу децу и прогласили за најгоре на свету... не знам ко су већи фашисти да ли европљани или украјинци... или амери...
Да ли сте мало о томе размишљали?
Да ли од дрвета не видите шуму? Која је узгред буди речено још увек у пламену...
Да ли од мржње према једном злочинцу не видите колико је велики злочин који чине и америка и европа и израел и украина и русија?
Боже Благи сачувај и саклони....