Chat 18

Bas mnogo naroda . Mnogo vise nego sto je bilo koja aplikacija ili snimak iz vazduha mogao procjeniti zbog toga sto su se ljudi non stop smjenjivali , tokom dana jedni idu nazad jedni naprijed.
Pa ko je toliko sposoban organizovati takvu bežaniju ako nije AV.Atek ko je ta drva drmao-tog nema na snimcima,jedino se vidi pomeranje grana.Čak je i sam zvuk smanjen na snimcima koji sada kruže internetom.Radio sam sa ljudima,sa 100-inak i ne bi ih mogao obučiti a ne 100-ine hiljada.
Pa ako su se smenjivali,kako ti kažeš onda ih je bilo i više nego što su zvanični podaci.Baš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredini.

@Banat013
Jel i tebe uhvatio fajzer? Ssp postoji, kakav te sps uhvatio, ti znaš samo za njih još iz mladosti.
I ako si od njega tražio odgovor za koga bi glasao, bilo bi pristojno da se i ti izjasniš.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Dal jednu recenicu od ovog posta razumijem?
Pa ko je toliko sposoban organizovati takvu bežaniju ako nije AV.Atek ko je ta drva drmao-tog nema na snimcima,jedino se vidi pomeranje grana.Čak je i sam zvuk smanjen na snimcima koji sada kruže internetom.Radio sam sa ljudima,sa 100-inak i ne bi ih mogao obučiti a ne 100-ine hiljada.
Pa ako su se smenjivali,kako ti kažeš onda ih je bilo i više nego što su zvanični podaci.Baš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredini.

Pročitaj pažljivije.Pisan je na srpskom jeziku .Ako ništa drugo pročitaj ono što razumeš.Kao da ti je AV bio mentor.Napad je najbolja odbrana.

@Banat013
Jel i tebe uhvatio fajzer? Ssp postoji, kakav te sps uhvatio, ti znaš samo za njih još iz mladosti.
I ako si od njega tražio odgovor za koga bi glasao, bilo bi pristojno da se i ti izjasniš.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ma znam . Hteo sam da Momu navedem na Slobu i Dacica . Mada kako prica moguce da gotivi Dacica . Kupio ga sa pevanjem Miljacke 🤣
Pa znas moj stav . DSS ali radi promena bilo ko iza koga stanu studenti . Ovi opozicionari su imali dovoljno vremena do sada da nesto urade a nisu .

Kažu studenti iscenirali dejstvo zvučnog topa. Ok, ajd da pretpostavimo da je to moguće, da se određen broj studenata uvežbao da to izvede. Ali tamo nisu bili samo studenti već i običan narod. Kako su onda obični ljudi, bilo je i starijih, potpuno istovetno postupili? I to ne onako kako Moma potencira (ja video da je onaj pored mene skočio pa onda i ja reših da skočim kao i on) jer je to prespora reakcija u odnosu na ono kako se zbilo.
Ne bi me čudilo da ćacike počnu još i sa pričom kako je sav taj narod u konspiraciji uvežbavao taj performas kako bi naudili njihovom jadnom vođi... Jasno je da je ovo samo još jedan spin, a možda i pokušaj da se vrati vera kod onih njihovih članova kojima nije bilo jasno otkud sad to da vrh policije šuruje sa krimosima...

Виде и пензионери да не иде. Овде код мене остају да раде после пензије ко може. И хвале власт што им је омогућила да раде. Скоро сам двојицу мало пецнуо са тим запажањем и отишао кући .

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Pa ako su se smenjivali,kako ti kažeš onda ih je bilo i više nego što su zvanični podaci.Baš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredinaš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredini.
Aj da probam da se potrudim:
U prvim recenicama aludiras da ako je neko scenirao stampedo onda je av. Druga valjda pitas ko je drmao drva kad se ne vidi? Ko zna ko je kad je masa oko tog drveta.
Treca kazes da je zvuk neko smanjio i sada takvi snimci kruze internetom. Moguce ,ali postoje i stari snimci . Mozes da postavis i objavis stari i novi snimak , bice dobar pokazatelj i popularan uradak.
Sledece kazes da je tesko obuciti 100ine hiljada ljudi . To ovde niko nije rekao ,nego da su paniku pokrenuli mozda par ljudi.
Sledeca recenica kazes : "sta ako su se smjenjivali onda ih bilo i vise nego sto su zvanicni podaci"
Pa to sam i rekao da ih je bilo vise , nerazumijem?
Zadnja : "
Baš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredini"
Rekao sam da su jedni isli naprijed ,tj prema skupstini iz drugih dijelova ,a svo vrijeme drugi ljudi su isli nazad, tj vracali se kuci ,prema periferiji....kakva sredina ?

Uf ,umori se

Bice da je neko socno prdnuo sa visokim decibelima i onda se zvuk kao eho probijao ulicom visokih zgrada .
@MOMOSARIC - aj poslusaj ovo . Treba i peskic Ceda da ide u tuzilastvo da da izjavu !

Nazad
Vrh