Chat 18

ubeđivanje naroda da od istine praviti neistinu ili obrnuto to jest propaganda .zar zaista misliš da se taj događaj može iscenirati odglumiti toliki broj ljudi zvuk drveće itd
Ne , ko sto reko , neko je pokreno paniku , i kasnije ide kao talas , Ljudi cuju buku ,vide red ljudi do sebe kako bjezi ustranu , a gdje ce drugo kad je ulica u pitanju , i refleksno skacu i oni ...itd
Vidimo da ima dosta pojedinaca koji.nisu odreagovali.
Jel ima jos neko na ovom forumu ko misli kao ja da to nije bio zvucni top?

tvoje političko navijačko opredeljenje. studenti lažu glume a dačić koji daje izjave mup nema zvučni top zaitm ima ali ga nije raspakovala pa onda ga raspakovala da izvrše probu pa snimljen ispred skupštine stvarno studenti lažu dok vlast iznose pravu istinu. imaj svoje političko opredeljenje koje hoćeš i želiš ali ispoštuj alt nemoj podcenjivati tuđu inteligenciju

Ne , ko sto reko , neko je pokreno paniku , i kasnije ide kao talas , Ljudi cuju buku ,vide red ljudi do sebe kako bjezi ustranu , a gdje ce drugo kad je ulica u pitanju , i refleksno skacu i oni ...itd
Vidimo da ima dosta pojedinaca koji.nisu odreagovali.
Jel ima jos neko na ovom forumu ko misli kao ja da to nije bio zvucni top?
Momo ako su te oteli zlotvori ovoga naroda odgovori samo sa nekim smajlijem 🆗
Naravno da ima ovde i to dosta istomisljenika tvojih . Samo ne smeju to javno govoriti . Jer onda krene polemika a kada krene polemika ne znaju sta i kako dalje .
A nisi razmisljao da je mozda neko gluv ili katastrofa nadrogiran ? Takvi sigurno ne mogu reagovati .

Kako navijacko opredeljenje ??
Upravo suprotno . Navijacko opredeljenje je upravo to sto hocu da ukazem. Svi koji su protiv vlasti kazu da je bio zvucni top , a svi koji su za vlast kazu da nije bio , a ljudi i jedni i drugi . A ja jedini ,protiv te vlasti , a mislim da nije bio zvucni top i sad ja imam "navijacko opredeljenje "?
Ili sam ja " bosanac" kako kazete , ili je u vasim glavama neko diodu okreno.naopako.

Ajde malo nauke , brzina zvuka 344m/s , kolika treba energija tvucnika da isija zvuk koji ce pokrenuti ljude u dubini 500m , treba snaga zuvucnika veca od buke koju moze mig21 u forsazu da napravi.

Grupna histerija, snimljena , ove je pokrenuo strah a ne zvucni top , treba psihijatre pitati za objasnjenje a ne fizicare.

Evo, svako ko misli da nije bio zvučni top nego grupna histerija i lančana reakcija, neka mi objasni kako se ta lančana reakcija desila u trenutku i ja ću prihvatitii da nije bilo zvučnog topa...

Nazad
Vrh