Chat 18

Bas mnogo naroda . Mnogo vise nego sto je bilo koja aplikacija ili snimak iz vazduha mogao procjeniti zbog toga sto su se ljudi non stop smjenjivali , tokom dana jedni idu nazad jedni naprijed.
Pa ko je toliko sposoban organizovati takvu bežaniju ako nije AV.Atek ko je ta drva drmao-tog nema na snimcima,jedino se vidi pomeranje grana.Čak je i sam zvuk smanjen na snimcima koji sada kruže internetom.Radio sam sa ljudima,sa 100-inak i ne bi ih mogao obučiti a ne 100-ine hiljada.
Pa ako su se smenjivali,kako ti kažeš onda ih je bilo i više nego što su zvanični podaci.Baš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredini.

@Banat013
Jel i tebe uhvatio fajzer? Ssp postoji, kakav te sps uhvatio, ti znaš samo za njih još iz mladosti.
I ako si od njega tražio odgovor za koga bi glasao, bilo bi pristojno da se i ti izjasniš.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Dal jednu recenicu od ovog posta razumijem?
Pa ko je toliko sposoban organizovati takvu bežaniju ako nije AV.Atek ko je ta drva drmao-tog nema na snimcima,jedino se vidi pomeranje grana.Čak je i sam zvuk smanjen na snimcima koji sada kruže internetom.Radio sam sa ljudima,sa 100-inak i ne bi ih mogao obučiti a ne 100-ine hiljada.
Pa ako su se smenjivali,kako ti kažeš onda ih je bilo i više nego što su zvanični podaci.Baš mi nije jasno kako jedni nazad a drugi napred.ko je bio u sredini.

Pročitaj pažljivije.Pisan je na srpskom jeziku .Ako ništa drugo pročitaj ono što razumeš.Kao da ti je AV bio mentor.Napad je najbolja odbrana.

@Banat013
Jel i tebe uhvatio fajzer? Ssp postoji, kakav te sps uhvatio, ti znaš samo za njih još iz mladosti.
I ako si od njega tražio odgovor za koga bi glasao, bilo bi pristojno da se i ti izjasniš.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ma znam . Hteo sam da Momu navedem na Slobu i Dacica . Mada kako prica moguce da gotivi Dacica . Kupio ga sa pevanjem Miljacke 🤣
Pa znas moj stav . DSS ali radi promena bilo ko iza koga stanu studenti . Ovi opozicionari su imali dovoljno vremena do sada da nesto urade a nisu .

Kažu studenti iscenirali dejstvo zvučnog topa. Ok, ajd da pretpostavimo da je to moguće, da se određen broj studenata uvežbao da to izvede. Ali tamo nisu bili samo studenti već i običan narod. Kako su onda obični ljudi, bilo je i starijih, potpuno istovetno postupili? I to ne onako kako Moma potencira (ja video da je onaj pored mene skočio pa onda i ja reših da skočim kao i on) jer je to prespora reakcija u odnosu na ono kako se zbilo.
Ne bi me čudilo da ćacike počnu još i sa pričom kako je sav taj narod u konspiraciji uvežbavao taj performas kako bi naudili njihovom jadnom vođi... Jasno je da je ovo samo još jedan spin, a možda i pokušaj da se vrati vera kod onih njihovih članova kojima nije bilo jasno otkud sad to da vrh policije šuruje sa krimosima...

Виде и пензионери да не иде. Овде код мене остају да раде после пензије ко може. И хвале власт што им је омогућила да раде. Скоро сам двојицу мало пецнуо са тим запажањем и отишао кући .

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh