radashin
Član
Ali oprostiće im Đura što ih je tukao 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Ocekuj od njega da uskoro krene u hvalu i Putina . Shvatio na vreme gde su novci jel je poljoprivreda zavrsila svoje .Moma ćaci...auu brate.
Verovatno znas i ko je onom policajcu umalo izbio oko ili ko je sprecio onih 87 decaka koji su krenuli da se okupaju u Jadranu?? Nozda poznajes studenta koji je srusio nadstresnjicu ili ko je ostavio ono oruzje u Jajincima ili gde jr onaj Amer sto je planirao atentat na AV?? Zar ti nisu sumnjivi svi ti spinovi??Ako mislis na ovo : vjerovatno se ljudi nagurali na drvce.
Na koju stranuBIo sam na protestu
Ako nađe negde antifone dolazi !................
Au bre @MOMOSARIC ja sam o tebi stvorio skroz drugaciju sliku ................,. Nego nisi mi odgovorio . Jel dolazis sledece subote u Beograd ?
Policija ili ko vec rasporedio zvucne topove oko demonstranata, ali su oni izrezirali pre nego su polićajci stigli da upotrebe ?Nego mene cudi vasa iskljucivost , svih u ovoj diskusiji?
Pa ja da sam u npr glavnom odboru tih protesta ,ako mislim da nije bilo zvucnog topa ja bi reko , kamol ovako