Chat 18

Momo, ne nasedaj na propagandu vlasti.
Nije bila nikakva reakcija nego jak zvuk kao da je proletela raketa ili auto u punoj brzini. Taj zvuk im je došao sa leđa u vreme tišine i svi su poskakali sa puta.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Ne nasjedam na njihove vijesti ,zato sam linkovao da sam tako mislio i tad . To da su osjetili ,.... hmmm ,daj neki snimak gdje se cuje taj zvuk rakete ili auta .Prije da je to zvuk mase ,panike koji se priblizava i pojacava.

Ajde ljudi ne nasedajte na Momu . Dize pisanje na forumu .
Jel sada shvatate kako nas stranci gledaju ? Ovi im prodaju pricu a njih zabole dok se radi sta treba . Onda stranci pricaju kako se vlast opametila . Smenjen premijer i dosao dobar doktor na premijersko mesto ( Tucam Djuro ) . Ili smo mozda mi prolupali ? Ovi su vrh a ovi se bore da dodju na vlast da bi krali ?
@MOMOSARIC - pustao si Vukanoviceve klipove i za njega glasao . Pa prevrti neke klipove i priseti se sta prica za ove sa ove strane Drine . Kapiram ja sta ti pricas i sta hoces da kazes ali veruj da nije tako kako mislis . I treci put te pitam . Jel dolazis sledece subote u Beograd ?

Postoji i snimak na kome se čuje zvuk i vidi moj kolega koga je srušila jedna žena preko ivičnjaka, insert sa nekih vesti.
Pronađi nekog ko je lično bio tamo pa pitaj, mani se linkova...

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Bio je moj drug i njegova zena . Rekli su tad da su culi kao neki huk , a sad mi on bas poslao ovaj link oko te istrage i kaze ,kad bolje razmisli , nije ni bilo zvuka niti niceg jakog nego je taj huk vjerovatno od zamora komesanja mase iz daljine.
Banat ,ne , sta je. Blokstok festival?

Poslednja izmena:
Bio je moj drug i njegova zena . Rekli su tad da su culi kao neki huk , a sad mi on bas poslao ovaj link oko te istrage i kaze ,kad bolje razmisli , nije ni bilo zvuka niti niceg jakog nego je taj huk vjerovatno od zamora komesanja mase iz daljine
Ladno neces da odgovoris . Pusti neku sliku u subotu . Bice vrh Cicolina 👍
I dobro Momo neka je tako kako kazes . Koju sankciju bi izrekao studentima koji su smislili ovaj podli plan i koji su hteli da izazovu gradjanski rat ?

Ladno neces da odgovoris . Pusti neku sliku u subotu . Bice vrh Cicolina 👍
I dobro Momo neka je tako kako kazes . Koju sankciju bi izrekao studentima koji su smislili ovaj podli plan i koji su hteli da izazovu gradjanski rat ?
Nisam upratio da pitas , reko sam ti gore , ne dolazim niti znam o cemu pricas . Pustimo to onda , uglavnom taj zvucni top ili je bio.tad ili.nije.Ja mislim da nije ,nista drugo .....

Ljudi koji su bili pod dejstvom zvučnog topa, imali su tegobe i mučnine. Verovatno je i to iscenirano od strane studenata?
Da li će im ovaj spin proći ili neće, nije toliko bitno. Svi normalni ljudi su do sada shvatili sa kim imamo posla i na šta su sve spremni.

Nisam upratio da pitas , reko sam ti gore , ne dolazim niti znam o cemu pricas . Pustimo to onda , uglavnom taj zvucni top ili je bio.tad ili.nije.Ja mislim da nije ,nista drugo .....
Ako nije bio i ako je izrezirano , Momo za to mora da se odgovara . Valjda se bar tu slazes . I doktori ( blokaderi ) koji su pisali dijagnoze i oni moraju u aps .
U sledecu subotu vladajuci imaju party u Beogradu . Bice to do sada najveci skup i svi ce doci svojom voljom da cuju novine . Bice spiceno par milki eura ali je to mala cena za bolesnike .

Nazad
Vrh