Chat 18

Obilazim atar isključivo bajsom, ali ovog leta je to malo teži poduhvat. Istanjirane su lenije, i još uvek nisu dobro ugažene. Sinoć sam zamalo pao, išao sam da vidim suncokret pa se šlogirao kod soje, i onda u povratku naiđem na pretanjiranu deonicu i tu se na svu muku zamalo slomim u mekanom... Inače, imam običan bajs, ulični, ništa kvalitetno...

Najmanje vozim po asfaltu sa dosta saobraćaja, volim izlete u prirodu sa velikim menjanjem nadmorske visine... tako da su to uglavnom šumske staze, makadam ili loš asfalt (seoski putevi).

Ја исто само по атару идем бајсом једино сам зе зајебао када сам куповао купим градски бајс уске гуме које се дувају на 5,5 бара. Путем је то екстра јесте да осети сваку линију али клизи иде лагано као на прстима. Али у атару уби како дрма беле и црне бубрези 😁, а што се пада са њега ма милина. Забоде се точак у прашину и само се преврнем преко кормана. Срећа па када идем у атар нема никад никога да ми се смеје кад се разлепим, где не могу да возим онда сиђем и гурам бајс таман мало протегнем ноге јер не могу дуго да шетам. Сад ми у плану да купим неки теренски бајс да може по атару да иде без неких проблема.

Nazad
Vrh