Chat 17

Jasno, tada se primalo u javnu službu po sposobnosti kandidata a ne preko stranke.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Sinovac tad je primljeno celo moje odelenje i preko toga neki povratnici koji su davali otkaz pa se vratili i iz drugih firmi su dolazili ljudi i niko nikog nije ni pitao ni za stranku ni za politiku tako da sa tom izjavom mozes da brises **greška, si ti bese onaj samozaposleni sto radi kod nekog privatnika

Sada si se izvadio, prihvatamo da si čist, tj.nisi se zaposlio preko stranke.
Mada, gledajući sa kojim stepenom bezobrazlika nastupaš nebih se kladio da nisi stranački zaštićen. Nešto mi poznat taj nastup.

Kod nas hrvati poceli da provociraju u Rs . Dosad nije bilo problema ,nije u redu . Ceracemo se.
Pukla ljubav sa Dodikom, citam danas na nekom *.ba da navodno vratili preko 300 Dodikovih kamiona sa Hr granice, soferi oce ponovo da strajkaju ali ostali nece da se solidarisu jer njih pustaju.A postao americki igrac:)

Sada si se izvadio, prihvatamo da si čist, tj.nisi se zaposlio preko stranke.
Mada, gledajući sa kojim stepenom bezobrazlika nastupaš nebih se kladio da nisi stranački zaštićen. Nešto mi poznat taj nastup.

Samo ti nemoj o bezobrazluku majke ti, to neke fore sa planine

Od koga ucim dobro je i ovako, cim nemate nesto pametno da napisete vatate se za pravopis a kardan trese pored tolke struke

Nazad
Vrh