mirosti
Član
Jasno, tada se primalo u javnu službu po sposobnosti kandidata a ne preko stranke.A koji smo to mi, slepce ja sam se zaposlio jos dok je Vucic nosio gajbe kod Seselja
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jasno, tada se primalo u javnu službu po sposobnosti kandidata a ne preko stranke.A koji smo to mi, slepce ja sam se zaposlio jos dok je Vucic nosio gajbe kod Seselja
Znaci ti si SPS pulenA koji smo to mi, slepce ja sam se zaposlio jos dok je Vucic nosio gajbe kod Seselja
Sinovac tad je primljeno celo moje odelenje i preko toga neki povratnici koji su davali otkaz pa se vratili i iz drugih firmi su dolazili ljudi i niko nikog nije ni pitao ni za stranku ni za politiku tako da sa tom izjavom mozes da brises **greška, si ti bese onaj samozaposleni sto radi kod nekog privatnikaJasno, tada se primalo u javnu službu po sposobnosti kandidata a ne preko stranke.
Kad bi cekali mene da im budem pulen zagulili bi ga odavno , nikad u zivotu ni jedan dres nisam nosioZnaci ti si SPS pulen
Sreca da je koferce preziveo , morao bi da menjas boju dresa .
Pukla ljubav sa Dodikom, citam danas na nekom *.ba da navodno vratili preko 300 Dodikovih kamiona sa Hr granice, soferi oce ponovo da strajkaju ali ostali nece da se solidarisu jer njih pustaju.A postao americki igracKod nas hrvati poceli da provociraju u Rs . Dosad nije bilo problema ,nije u redu . Ceracemo se.
Samo ti nemoj o bezobrazluku majke ti, to neke fore sa planineSada si se izvadio, prihvatamo da si čist, tj.nisi se zaposlio preko stranke.
Mada, gledajući sa kojim stepenom bezobrazlika nastupaš nebih se kladio da nisi stranački zaštićen. Nešto mi poznat taj nastup.
Ohoho evo i prvog zareza otkako si došao na forum. Napreduješ polako, uskoro ćeš biti kompletno pismen..Samo ti nemoj o bezobrazluku majke ti, to neke fore sa planine