Chat 17

Moja kuca je parcijalni broj 670,bio da proverim kod ovih likova za legalizaciju,kazu zadnji deo se crveni ti si dogradio nesto, ja kazem nisam, 110 m2, samo se zuti od temelja nije lepo stavljeno zuto, pa ako ne verujete izadjite pa vidite to https://ibb.co/MDTpWDt4
Neću ovako javno pa pročitajte Privatnu Prepisku za detalje.

A što da predaješ da je brišu? Neka im stoji.
Zato što može biti problem ukoliko budem prodavao kuću , a ta šupa (ruševina) ostane nelegalizovana. Pri tom ta kuća mi je viška pa je moguće da ću je prodavati u budućnosti. Da nije toga ne bih ništa ni legalizovao od tih silnih pomoćnih objekata koje su sve do jednog bezobrazno uneli, a od čega je većina 4 bagrema i polu polupane azbestne ploče od gore sve u jako lošem stanju.

Malo mi je i glupo što uopšte pokrećem ovu temu, ali šta ću kad mi je nameću.
Naime influenser Baka Prase za koga možete da se pretvarate da ne znate ko je, ali jedino ako živite ispod kamena i profil ovde vam nije stariji od par meseci... Malo verovatno, tako da zaebi te sa opaskama "A ko je to?".

Ne znači da ga ja nešto volim, podržavam, pratim ili imam bilo koje pozitivno mišljenje ka pomenutoj osobi. Jednostavno guraju priču kroz sve medije.

LM, pomenutom su navodno nepoznate osobe upalile auto vredan navodno pola miliona evra i po njegovim navodima to su uradili neki "reketaši". Inače auto je bio parkiran baš na mestu za invalide i to na potpuno praznom parkingu. Zanima me da li neko zna nešto više o ovom projektu?

Човек који живи од јавних испада (наступа) кад му опадне популарност све ће урадити само да се врати у жижу јавности. Шта је један Брабус од 500000е ако он добије нових пар хиљада пратилаца. И мало скретање са тренутних јавних тема.

Ма какви нема он ту харизму,ипак за тако нешто мора да пљује по власти ,а он за то нема м...а.Ипак му је све то што ради допуштено од властодржаца тако да нема шансе. Ложе се клинци на њега али су то ипак клинци и дечурлија која немају право гласа.

Da li sam ja ovo dobro razumeo ?
Juče u fokusu ( emisija posle podne na b 92 ) Vulin izjavljuje sledeće :
Zalažem se za stvaranje Srpskog sveta i mirno ujedinjenje sa republikom srpskom
Kad su mogli Nemci da ujedine dve nemačke , zašto ne bi mogli i mi .
Naglasio je kako ulazak u evropsku uniju ne bi značio da su Srbi svi na istoj teritoriji bez granica i kako su nas već par puta tako prevarili .
Napravio je poređenje " ETO , kaže MI SRBI SMO U JEDNOM PERIODU BILI U ISTOJ DRZAVI , DODUSE KRATKO OKO 4GOD. I TO NAM NIJE DONELO NISTA DOBRO . DRZAVA SE ZVALA TRECI RAJH !
Dali on ovo ponovo duva u ratne trube ili podilazi glasačima iz republike srpske kako bi računali na njih kod sledećih izbora ?

Da li sam ja ovo dobro razumeo ?
Juče u fokusu ( emisija posle podne na b 92 ) Vulin izjavljuje sledeće :
Zalažem se za stvaranje Srpskog sveta i mirno ujedinjenje sa republikom srpskom
Kad su mogli Nemci da ujedine dve nemačke , zašto ne bi mogli i mi .
Naglasio je kako ulazak u evropsku uniju ne bi značio da su Srbi svi na istoj teritoriji bez granica i kako su nas već par puta tako prevarili .
Napravio je poređenje " ETO , kaže MI SRBI SMO U JEDNOM PERIODU BILI U ISTOJ DRZAVI , DODUSE KRATKO OKO 4GOD. I TO NAM NIJE DONELO NISTA DOBRO . DRZAVA SE ZVALA TRECI RAJH !
Dali on ovo ponovo duva u ratne trube ili podilazi glasačima iz republike srpske kako bi računali na njih kod sledećih izbora ?
Naravno da podilazi glasacima i jednim i drugim. Moze kad je prosjecan glasac polupismen. Taman kad bi nam neko i.pustio da se ujedinimo ,kako bi to izveli kad teritorijano nismo povezani?
Isti narativ koristi i dodik a zna da je to neizvodljivo.

Momo , koliko je realno da izadje glasača u republici Srpskoj ?
Da li to moze biti teg koji će da prevali u korist ove bitange sa Andrićevog venca ?

Nazad
Vrh