Chat 17

A koliko je muško šišanje.
На периферији 800 РСД а према центру се пење на 200€+ у зависности од захтева и имена.
Nije moderno cak ni muskarci da tako setaju po plazi :ROFLMAO:
Ено их депилирани колико хоћеш. Иш'о сам на ултразвук срца и тест оптерећења и најтеже ми је било да обријем џемпер.

На периферији 800 РСД а према центру се пење на 200€+ у зависности од захтева и имена.

Ено их депилирани колико хоћеш. Иш'о сам на ултразвук срца и тест оптерећења и најтеже ми је било да обријем џемпер.
Beži na periferiju.
200E.Zar toliko ludih ima u Beogradu.Bolje da odu u bilo koje selo u okolini.Definitivno,naš narod nije normalan.Takva nam vlast i treba.

Baš zato nas i jašu-kolko hoće i dokle hoće.Ne znam gde je taj srpski ponos i hrabrost (pri tom mislim i na žitelje drugih nacionalnosti ).Da li je istorija izmišljena.Da nismo kukavice,ne bi došlo do svega ovoga što nam se dešava.

.Zar toliko ludih ima u Beogradu
Није толико него свеколико! Нормални су давно напустили Београд. Има додуше још који би побегли ал' немају снаге или се плаше неизвесности. Иначе, што моја ташта понавља сваки дан: "све лудо до лудог". Кад се потомци врате кући прво узме кандило да их окади.

Ma Zorane, nije ti ni u Kikindi baš da nema bahaćenja.
Povremeno dolazim do livnice, i svašta se i kod vas može videti.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Е до мога..Ти што се разумеш у економију и тржиште,не дај Боже да живиш од тога(бар се надам). Оволико **greška овај форум који је постао нажалост ризница **greška,није видео бар задњих дана.
Ukratko da odgovorim. Ti što se razumeš u ekonomiju i tržište, ne daj bože da živiš od toga (bar se nadam).

Sreća pa je tema Chat opuštena.

12.000.000lajkova podeljeno sa 80.000 ljudi = 150 po čoveku :)
Kreteni nepismeni , ne umeju ni da lazu :)
3a786d3158c9f4ecf30b1595a8403ea9.jpg
>>Predsednice evo statistike imate 12 miliona lajkova<<
>>Stvarno? Bas sam iznenadjen da me ljudi obozavaju,,,,,,,cek malo a da niste opet kupili botovske naloge?!?<<

Biće bolje, mada mi je žao što si razočaran.
Opustena ili ne, degradirao si ovaj forum do te mere da je to da se covek zamisli. Kontao sam da to radis samo radi postova i posete tj zarade od toga pa je dopusteno bukvalno sve i svasta, ali posto sam procitao tvoju logiku oko cene goriva dodje mi da se zapitam,jel samo zelja za zaradom ili ipak...

zvanicno od 2012 do 2025 godine Srbija ima oko 580 hiljada stanovnika manje(rodjeni 888 622-umrli 1 469 576)

pravo glasa u maju 2012 na izborima imalo 6 770 013 punoletnih gradjana
na poslednjim decembra 2023 imalo 6 500 666 punoletnih gradjana

ista matematika kao i ovo sa "legalizacijom objekata"

Opustena ili ne, degradirao si ovaj forum do te mere da je to da se covek zamisli. Kontao sam da to radis samo radi postova i posete tj zarade od toga pa je dopusteno bukvalno sve i svasta, ali posto sam procitao tvoju logiku oko cene goriva dodje mi da se zapitam,jel samo zelja za zaradom ili ipak...
Putine, a šta bi ti recimo banovao da si na poziciji moderatora?
Pitam jer mi nije jasno šta treba sankcionisati i mislim da nisi u pravu. Iskreno temu Chat 17 pratim povremeno i povremeno se uključim u diskusiju.Tako da možda su mi promakle neke stvari....

Nazad
Vrh