Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neceReinstaliraj aplikaciju pa će raditi
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Ne radi. Probao sam.Neće sad ni kod mene.
Kolega mi kaže da mu na kompjuteru radi, nisam probao.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Već sam gore napisao, nemojte ni pokušavati da idete i na stari i na novi sajt za GeoSrbija (Razlog sam napisao gore "Mali tehnički problemi koji se rešavaju").Ne radi

Nije to ta mlekara.Mi radimo za mleko produkt Zrenjanin.Ovaj iz kikindske nam je nudio da njemu nosimo po ceni višoj za 5 dinara,prošle godine.@Zoran0230 - jel su te ovi unistavali sa niskom cenom otkupa ?
![]()
Mlekara u Kikindi nezakonito produžavala rok trajanja sirevima, ministarstvo sumnja da su bili namenjeni daljoj preradi
Vanrednom kontrolom veterinarskih inspektora Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sprovedenom 4. februara 2026. godine u mlekari „Kikinda“ u Kin1info.rs
Možeš sam da vidiš šta se crveni kad uđeš na sajt za legalizaciju i pokreneš je. Ne znam posle kog koraka imaš opciju da pogledaš satelitski snimak sa legalnim-nelegalnim objektima.Moja kuca je parcijalni broj 670,bio da proverim kod ovih likova za legalizaciju,kazu zadnji deo se crveni ti si dogradio nesto, ja kazem nisam, 110 m2, samo se zuti od temelja nije lepo stavljeno zuto, pa ako ne verujete izadjite pa vidite to https://ibb.co/MDTpWDt4