radashin
Član
Muškarci i žene. Momo, pa i žene su ljudi, jbmu mišaValjda ljudi i žene spavaju zajedno ?![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Muškarci i žene. Momo, pa i žene su ljudi, jbmu mišaValjda ljudi i žene spavaju zajedno ?![]()
![]()

nema ga ni gore kod nasJel ima neko okolina kule, vrbasa? Posto danas od 16h nema dtv signala kod mene
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Trebao si reci da ti kaze model tv-a i u sto kracem roku ces srediti onlineNema ni ovde,do sad me zvalo dvadesetak ljudi,ama ljudi ja popravljam tv i druge uređaje nemam ništa sa signalom![]()
Nista im nece biti eno Malagurski na youtubu kaze amerika nece ni mjesec da izdrzi , bankrotira.Јел помиње неко Венецуелу? Шта кажу ови западњаци ко је крив?
Руси ће сигурно бити криви јер украјина... а и зашто да венецуеланци имају више нафте... шта ће им.
Добро јутро Грабик... никада неће пропасти... Кад буде смак света последњи трептај ће бити америка... додуше ми волимо америку због хелсиншког синдрома али и пре тога смо хтели да будемо каубоји...Nista im nece biti eno Malagurski na youtubu kaze amerika nece ni mjesec da izdrzi , bankrotira.