MOMOSARIC
Član
Prvi put cujem ovo. Znaci kad naidjes na put sa snijegom i ledom , treba da stanes i promijenis gume.Ako na putu nema snega i leda nisi u obavezi da imaš zimske gume.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi put cujem ovo. Znaci kad naidjes na put sa snijegom i ledom , treba da stanes i promijenis gume.Ako na putu nema snega i leda nisi u obavezi da imaš zimske gume.
Misli se na to da na kolovozu nema snega.Ako se stvorio snežni pokrivač onda može doći do kažnjavanja zbog neadekvatnih pneumatika.Naravno da za to nije merodavna neka kiša uz susnežicu koja se topi.Prvi put cujem ovo. Znaci kad naidjes na put sa snijegom i ledom , treba da stanes i promijenis gume.![]()
Imao sam prilike da vidim kako ti putnicki kombiji iz srbije pretovareni ovdje lokalno voze do izlaza na autocestu takozvanom šokackom magistralom", tim vozacima fali daska u glavi , cesta gdje je max ogranicenje 90 oni voze kao da su na autobanu , probao iza jednog da vozim 170km na sat i on mi bezi a jos mokro i bila neka susnezica.![]()
Horor kod Rume: Kombijem se zakucao u valjak, delovi vozila rasuta na sve strane!
Teška saobraćajna nesreća desila se jutros na auto-putu Ruma-Irig. Prema prvim informacijama, četiri osobe su poginule.www.blic.rs
Upravo sam u Irigu ceo grad priča o ovome...
I ovaj "novinar" , auto-put, gde imaš autoput između Iriga i Rume...
Ako i bude, biće "moto-put", brza saobraćajnica, koja je u izgradnji...
Ovo se desilo na magistralnom putu...
![]()
Oglasio se MUP o teškoj nesreći na putu Irig Ruma: 4 osobe poginule
Jutros oko 6.20 časova, na delu puta između Iriga i Rume, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali kombi vozilo i radna mašina, gde su četiri osobe izgubile život dok su, za sada, tri osobe zadobile povrede.www.blic.rs
Poginuo vozač kombija , 69 godina..Imao sam prilike da vidim kako ti putnicki kombiji iz srbije pretovareni ovdje lokalno voze do izlaza na autocestu takozvanom šokackom magistralom", tim vozacima fali daska u glavi , cesta gdje je max ogranicenje 90 oni voze kao da su na autobanu , probao iza jednog da vozim 170km na sat i on mi bezi a jos mokro i bila neka susnezica.
Ti si video snimak kad je auto pronadjen, a to je bilo treci dan posle nesrece. Sta je bilo na putu u trenutku nesrece nikad necemo saznati.Ne vidi se da ima snega i leda da bi bile potrebne zimske.
zna se da je 22 i 23 novembra padao sneg sneg u srbijiTi si video snimak kad je auto pronadjen, a to je bilo treci dan posle nesrece. Sta je bilo na putu u trenutku nesrece nikad necemo saznati.
nije rat specijalna operacijaNiko o vojsci nista nije pricao dok Putin nije pokrenuo osvajacki rat .
А шта су радиле нато јединице и официри у украјини припремајући их да протерају русе из Донбаса? Украјинци су уз помоћ натоа бомбардовали даноноћно Доњецк и убијали недужно становништво.Niko o vojsci nista nije pricao dok Putin nije pokrenuo osvajacki rat .
Кад се врате Срби из западних земаља да бране отаџбину и избегну мобилизацију....A kod mene ,na ulazu u sele , neka kao industrijska zona , i sad uradjene tri firme a bice jos . I sad u jednom dijelu postavili samo pistu ,jedno 5ha ,osvjetljenje i nista. I postavili kontejnere stambene , reko tu ce gradjevinci ,opet prave nesto. Kad oni danas samo navoze kontejnere i slazu . Pitam sta je to , kazu tu ce stanovati radnici za te firme??
Pitam se odakle li ce doci , Danske,Norveske ,..?