Chat 17

A šta je merodavno? Policajac koji te zaustavio. I da Momo bukvalno je tako. Barem bio zakon u Srbiji (mislim da je nešto menjano). Ako ima snega na kolovozu moraš da imaš, ako nema, ne moraš.

Zato je za svetla i stavljeno da moraš stalno makar dnevna. Da se ne bi prepucavao sa nekim policajcem da li je mrak ili još nije i da li je vidljivost smanjena.
Kao kad ti napišu da nisi prilagodio brzinu uslovima puta kad kod nema ništa drugu da bude uzrok udesa. Pa je došlo do one situacija da je starija žena na starijem biciklu pala sa istog i polomila ruku.
Na kraju ispade žena kriva jer vozila prebrzo. :ROFLMAO: A ne auto koji je dolazio iz suprotnog smera, zaslepio dugim svetlima i valjda ušao u traku. Nije krvi ništa jer... ko će da ga traži. A nešto mora da se piše.

Upravo sam u Irigu ceo grad priča o ovome...
I ovaj "novinar" , auto-put, gde imaš autoput između Iriga i Rume...
Ako i bude, biće "moto-put", brza saobraćajnica, koja je u izgradnji...
Ovo se desilo na magistralnom putu...

Poslednja izmena:

Upravo sam u Irigu ceo grad priča o ovome...
I ovaj "novinar" , auto-put, gde imaš autoput između Iriga i Rume...
Ako i bude, biće "moto-put", brza saobraćajnica, koja je u izgradnji...
Ovo se desilo na magistralnom putu...

Imao sam prilike da vidim kako ti putnicki kombiji iz srbije pretovareni ovdje lokalno voze do izlaza na autocestu takozvanom šokackom magistralom", tim vozacima fali daska u glavi , cesta gdje je max ogranicenje 90 oni voze kao da su na autobanu , probao iza jednog da vozim 170km na sat i on mi bezi a jos mokro i bila neka susnezica.

У Смедерево редовно долазе камиони Даруварских регистрација претоварени и расипају кречњак иако имају и заштиту... али то је бизнис па се не зауствљају....
Тако да... све је то исто.. само се код нас то пежоративно назива *урац а у европској уније је то *енис... па је милије за чути... :)

Imao sam prilike da vidim kako ti putnicki kombiji iz srbije pretovareni ovdje lokalno voze do izlaza na autocestu takozvanom šokackom magistralom", tim vozacima fali daska u glavi , cesta gdje je max ogranicenje 90 oni voze kao da su na autobanu , probao iza jednog da vozim 170km na sat i on mi bezi a jos mokro i bila neka susnezica.
Poginuo vozač kombija , 69 godina..
Još troje je poveo sa sobom u smrt...
Vozio ukupno njih 7 u kombiju, registracija Bačka Palanka, uključujući i njega, išli na posao ...
Pogodio si uzrok nesreće, policajac mi kaže da je kazaljka sata zakucala na kombiju na 150 km/h...
Plus, rano jutro, 6:20, i magla...
Koliki retard trebaš biti da voziš 150 na sat, pun kombi ljudi i žena, po delimičnom mraku i magli !!!!???

Niko o vojsci nista nije pricao dok Putin nije pokrenuo osvajacki rat .
А шта су радиле нато јединице и официри у украјини припремајући их да протерају русе из Донбаса? Украјинци су уз помоћ натоа бомбардовали даноноћно Доњецк и убијали недужно становништво.
Није русија хтела Донбас од 2014-2022 али када је украјина хтела да уђе у нато онда су видели да крајње време да се та неман обузда.

A kod mene ,na ulazu u sele , neka kao industrijska zona , i sad uradjene tri firme a bice jos . I sad u jednom dijelu postavili samo pistu ,jedno 5ha ,osvjetljenje i nista. I postavili kontejnere stambene , reko tu ce gradjevinci ,opet prave nesto. Kad oni danas samo navoze kontejnere i slazu . Pitam sta je to , kazu tu ce stanovati radnici za te firme??
Pitam se odakle li ce doci , Danske,Norveske ,..?

A kod mene ,na ulazu u sele , neka kao industrijska zona , i sad uradjene tri firme a bice jos . I sad u jednom dijelu postavili samo pistu ,jedno 5ha ,osvjetljenje i nista. I postavili kontejnere stambene , reko tu ce gradjevinci ,opet prave nesto. Kad oni danas samo navoze kontejnere i slazu . Pitam sta je to , kazu tu ce stanovati radnici za te firme??
Pitam se odakle li ce doci , Danske,Norveske ,..?
Кад се врате Срби из западних земаља да бране отаџбину и избегну мобилизацију....
Деведесетих су бежали одавде сада ће оданде...
Шта смо се све нагледали у овом животу па то ни серија не би могла да прикаже... најмање 5, 6 сезона... :)

Nazad
Vrh