Chat 17

Мислим да се Србија није бунила за њено одцепљење из разлога што прво Србе који живе тамо није као Хрватска избацила из уставног поретка. При њиховом одцепљење Срби и даље живе тамо без да их је око протеривали и убијао.Друго вероватно кад су размислили каква је то беда и сиротиња у Македонији боље да се одцепе јер више онда не морамо да их помажемо и теглимо на својој грбачи па нека се сами је.бу са својом бедом и сиротињом.
Da, samo problem je taj sto je time onda srusen ustav SFRJ, koji je vazio za sve, jer samo jedna republika da napusti SFRJ bez protivljenja drugih, onda odose sve republike, ma koliko ta republika bila siromasna i nebitna.

E,radio sam DNK hromozom po muskoj liniji , ustvari radili smo svi Somborski starosedeoci Srbi.
To mi je po očevom ocu linija.
Radili su mi to i rodjaci po liniji očeve majke sa Banije.
Nismo ista halpogrupa a nemamo ni turske gene :)

Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Извињавам се Горане... ти си прави Србин... преко Дунава су понегде турци и бивали али овде код мене су једва отерани...
Овде испод Дунава нас је *уцао ко је стигао... и Монголи и угари и немци и турци и Римљани... зато смо ми прави Срби...

"Mi smo devet meseci prepisivali ono što su naši ruski prijatelji tražili od nas i uvedene su nam sankcije. I nastavili smo da radimo šta su nam ruski prijatelji rekli, potpisali svaki njihov zahtev i naša zemlja je dovedena u veoma tešku situaciju", rekao je Vučić.

Sreca po Predsednika Vucica da rusi nisu rekli > e sad idi u spajz i obesi se< jer bi on to mozda i stvarno uradio da ne izneveri ruse.

Нисмо ми те среће. Али најважнија вест Србија је поставила ултиматум Русији да проблем НИСа реши за 50дана.😂😂😂

Sve laze sto god kaze. Bas zanimljivo da toliki broj ljudi koji glasaju za njega vole laž.
Ti isti su doveli i tita i milosevica , sta je cudno da idalje glasaju za ljude sa dobrom pricom? To je kao ono sa kerom ,sto ga vise sutas nogom i ponekad mu bacis kost da je glodje , on te vise voli!
Citam da nije ni kod vas bolje na ovim izborima?

Ma garant ce obustaviti ratni program pa sad kupuju vreme. Zelenski vec sad moli da cak za dan zahvalnosti dobije termin kod Trampa pa da overe prepis nepokretnosti

Sve laze sto god kaze. Bas zanimljivo da toliki broj ljudi koji glasaju za njega vole laž.
Mediji (tj medijska manipulacija) su čudo!

Za moj pojam jedino (samo to i ništa drugo) što opozicija (i svi drugi koji su protiv vlasti) treba da traži je drugi program RTS-a, odnosno da postavi urednika informativnog programa na RTS 2. I to treba staviti u ustav! Da vlast ima RTS 1, a svi ostali RTS2. Pa da to bude kontrolni mehanizam vlasti. Nije to automatski loše za vlast, i vlast kad siđe sa vlasti da ima mogućnost da se čuje... Sad je kao parlament kontrolni mehanizam vlasti, u njemu kao opozicija ukazuje na greške vlasti. Al' to može da funkcioniše samo kad se primi demokratija u narod, a kod nas to neće biti još 100 godina. Mi smo još u fazi hipnoze sa tv ekrana, pa kad se zadese ovakve hulje da lažu i mažu onda nema izlaza...

Pa sad zamislite da imate dnevnik u 19:30, pa udri svako veče, vlast (ili pojedinac) je preplatio/proneverio/ukrao... toliko i toliko, i to svakog građanina košta toliko i toliko jer zbog toga ne može imati ovo ili ono. (Naravno samo argumentovano.) I to ne nešto opšte (npr. za lovu koju je neko mazno moglo je da se izgradi toliko i toliko vrtića), nego lično, da svako prepozna te pare u svom novčaniku. Npr. zbog tolike cene kilometra autoputa moraćeš iz svog novčanika da dodatno izvadiš toliko i toliko za lek u apoteci, za račun za struju, komunalije, gorivo... Jer Srbina samo njegov lični novčanik može da promeni. I ništa drugo, samo novčanik! Ubeđen sam u to...

Poslednja izmena:
majko mila sad citam ovu vest o ovoj devojci sto je nestala a ispostavilo se da su ona i drug poginuli u saobracajnoj nesreci pre 3 dana na prometnoj saobracajnici i da su uleteli u neki usek,kanal sta li i da niko nije primetio auto

jos se sad ispostavlja da je ona slala pozive za hitnu
3 dana je traze
kola odvale zastitnu ogradu i 3 dana niko nista od policije da stane kod tog mesta i utvrdi sta se desilo

mi zaista zivimo neki film jebes mi sve

Predsednica Skupstine Brnabic izjavila je da su poslanici opozicije izvrsili napad na prazan sator i koristili su hladno oruzje popularno poznato kao makaze za secenje zice.

Verovatno ce u narednom periodu da se menja zakon o oruzju i hladnom oruzju te ce u hitnom postupku da se stave novi clanovi zakona koji ce urediti na koji nacin se podnosi zahtev za nabavku i cuvanje makaza za secenje zice, a takodje i na koji nacin se koristi ovo hladno oruzije, te ce verovatno policija da vrsi kontrole.
Kome trebaju makaze za secenje zice bolje da pozuri da ih kupi, jer kad poostre uslove za nabavku onda necete tako lako da ih nabavite.

majko mila sad citam ovu vest o ovoj devojci sto je nestala a ispostavilo se da su ona i drug poginuli u saobracajnoj nesreci pre 3 dana na prometnoj saobracajnici i da su uleteli u neki usek,kanal sta li i da niko nije primetio auto

jos se sad ispostavlja da je ona slala pozive za hitnu
3 dana je traze
kola odvale zastitnu ogradu i 3 dana niko nista od policije da stane kod tog mesta i utvrdi sta se desilo

mi zaista zivimo neki film jebes mi sve
Sta ti je sudbina, da tako idealno upadnu u taj usek. Ima slika na nova rs.

o cemu ti sad?

uopste nisam mislio na samu nesrecu gde je verovatno uzrok brzina sobzirom na samo mesto nesrece,nego na to da 3 dana vozilo bude u tom useku i da niko ne vidi auto tj delove branika je vise nego epska misterija

Ja nisam shvatio da li su ih tu tražili tri dana, ili tek kada su shvatili da mogu biti tu (u toj oblasti).
Izgleda da je ovo drugo.

A realno - ima li koga ko usput zastane i proverava okolinu svuda gde je zaštitna ograda oštećenja i sl?

Moguće da pored toga, nije bilo drugih tragova. Tako da je za očekivati da ne budu viđeni tako jednostavno.

A 20 godina, moćan auto.. neko doda još po nešto preko.. i ovakve stvari se dešavaju.

Svako je odgovoran za svoj život.
Neki mladi nažalost još nemaju to saznanje.

covek je vozio a ne ta devojka a lik je imao 37godina,sad ce jos ispasti da je klinac vozio,kod nas se uvek svaljuje na to mladost ludost i ostale gluposti

to sto sad kazu da je deo ograde odvaljen jos u aprilu,da nije obelezena ta opasna krivina to nikom nista
ocigledno da je tamo bilo cesto nesrece posto niko nije mario sto je skroz odvaljena ograda i sto se delovi vozila vide iznad tog kanala u fazonu jos jedan se spuco
a ovi u kolima 3 dana

Nazad
Vrh