Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aku brusilica resava te znakove zabrane.E ovako na relaciji puta Dolovo- Pancevo asfaltiran je deo puta od Dolova do Starog Tamiša nekih 9 km sve po PS-u da bi na kraju pri postavljanju signalizacije duz celog puta ogranicili brzinu na 50, da bude jos gore ubrzo se postavio radar tj.kutija i snimala brzinu gde cu ja, kao i mnogi biti iznenadjeni cestitkama iako sam vozio 80 po starom![]()

Pa zbog bezbednosti nase, da ne pobesnimo zbog viška novaca u đepovima... Stvarno smo lopovska država....I.. kakvo je tvoje viđenje. Zbog čega 50?
Gledam, put prav. Jednu krivinu ima čini mi se.
Nije ni naseljeno.
I zbog čega bi ograničenje bilo samo toliko?
Pitanje kad će krenuti oralno da ih zadovoljavaju. Dal uBosni ili ovde... Mislim nije žena kriva. Ona se samo ponela profesionalno. Sad što joj glavna profesija nešto drugo mimo tog sedanja u toj skupštini.
Naravno...ide li ko u ns
Obavezno.ide li ko u ns
Krećemo u ist vreme.OSavezno,i to dolazim iz treće smene posle 7.A krećemo oko 8:30-9 h.
A u BG?ide li ko u ns
Šta ima u bg?A u BG?
Svi su isti nam se dešavaA u BG?