Chat 17

Nemam ni ja, ali link funkcioniše normalno.

"Београд 1964. Србска девојчица коју су комунисти бацили крокодилима након што је учитељица у школи открила да су је родитељи научили да пише на ћирилици која је у то време била забрањено писмо.
Деда ми је причао да је крокодил одбио да поједе дете како не би учествовао у комунистичком затирању ћирилице, након чега је стрељан.
Ово је била редовна пракса у комунистичкој диктатури, и према процени мог деде стрељано је најмање 150.000 крокодила."

Ili ova :

A kad ih gledaš oni uredno obijani, smeškaju se i prave se da su "naši" :

Nisam se odavno igrao sa generisanjem slikama preko AI. Zanimljivo. :)

Nego da li mi u 2025. godini još treba da se svađamo oko četnika i partizana?

Ili ova :

A kad ih gledaš oni uredno obijani, smeškaju se i prave se da su "naši" :

Nisam se odavno igrao sa generisanjem slikama preko AI. Zanimljivo. :)

Nego da li mi u 2025. godini još treba da se svađamo oko četnika i partizana?

gledam bas snimak onog 70 -to godisnjeg teroriste kako onako polako ide i vuce kantu benzina i ide ka satoru, kad se zaculi prvi pucnji odjednom iznikose kao pecurke more policajaca, a terorista je posle u direktnom prenosu istrage rekao da je pucao u kantu benzina.

Ja sam se nekad igrao malo sa benzinom, po mom misljenju kanta benzina bi mnogo verovatnije eksplodirala vise nego sto je onako polako pocela da gori u satoru.
Druga cudna stvar kako je uopste uspeo 70-to godisnji terorista da se uopste priblizi satorima sa kantom benzina pored navodno policije koja cuva cacilend i skupstinu.

Ovo da su pravi istrenirani teroristi, oni bi ladno mogli da banu u Skupstinu i da naprave dar mar sa poslanicima, tako da sve ovo sa ovim takozvanim 70-to godisnjim teroristom mi izgleda veoma cudan dogadjaj,,,, ne bi me cudilo da se sve zavrsi sa nekom blagom kvalifikacijom i blagom kaznom.

Ko zna sta se krije iza svega ovoga.

Više istine ima u tom lupetanju nego u vašim ozbiljnim pričama.
Ima istine :)
673e673904c258a3ba75dfe56ac0430d.jpg

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Ja sam se nekad igrao malo sa benzinom, po mom misljenju kanta benzina bi mnogo verovatnije eksplodirala vise nego sto je onako polako pocela da gori u satoru.
Druga cudna stvar kako je uopste uspeo 70-to godisnji terorista da se uopste priblizi satorima sa kantom benzina pored navodno policije koja cuva cacilend i skupstinu.
Čini mi se da je nosio benzin u nekoj kesi (pre torbi). Taj de se izgleda ne čuva. Redari obiđu sa vremena na vreme.
Prvo je polio benzinom pa je pucao. Verovatno u beton kako bi napravio varnicu. Mada malo je čudno da kreneš u piromanski pohod bez upaljača ili šibice. :)

Šta znam deluje ovo moguće koliko i da je namešteno. Malo crvena svetla mi pali to što je izvršilac bivši udbaš. (Mislim ne postoji bivši policajac, a kamoli udbaš.) Zatim one intervjue koje daje prvo sa zemlje, posle opet iz marice. Mada to su verovatno odmah dobili naređenje da urade čim su čuli da je upalio zato što ga nerviraju jer su zauzeli centar grada. Zatim to što je snimljeno i pre nego što je počelo ni manje ni više nego od poslanika opozicije...

Šta znam obe opcije su moguće, a kako god bilo zna se kome ide u korist.

Nazad
Vrh