Mihajlo jovičić
Član
Ja odoh da vidim proceduru ulaska u Grčku,zlu netrebalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ceniš da će te ajvar spasiti? Eee, blago nama pod šljivama..Спремај зимницу, злу не требало.... али гледај да све буде ''мобилно'' да се може претоварити ако загусти....
Никад више ајвара нисмо оставили... реко биће ко суво злато... а биће много гладни' уста... Само да ''претера'' до следећег лета и да не изда година па кад роде шљиве... ето радости....
Tako je... slusao sam dedu kao mali,petla ili kokosku samo nedeljom i to je sve od mesa do sledece nedelje, e sad vidite kolko je to na petoro a znamo da domaca kokos retko kad ima1,5kgЕ, мој пријатељу... не знамо ми шта је глад. Знају наши... и ми знамо ако смо их слушали...
Ako padne Net pada sve .Mnogo gore će biti da ukinu društvene mreže.
Danas od pola pet do devet i nešto kod nas nije radio telekom, ni mobilni telefoni, ni internet... Za dana sam još bio napolju i radio pa mi je bilo sve jedno, kad se smračilo uđem u radionicu da nešto uradim, ali zatreba mi net da vidim nešto a neta nema. Aj da zovem kolegu da malo ubijem vreme, ne radi telefon, nema signala... Nezgodno, i onda tako besposlen razmišljam šta bi bilo bez struje, al' da nestane na duže, npr. slom elektroenergetskog sistema. Kako bi narod u soliterima živeo, bez struje ne rade pumpe za grejanje, za vodovod i sl... Pa onda mislim, pa i ja u kući sam u istim go*nima, bojler na gas, kotao za centralno, ništa bez struje ne radi. Dimnjake u kući zajebali zidari dok su još zidali kuću... Nezgodno...Ako padne Net pada sve .
Mislim da to prethodi svemu , polupaju satelite , servere i ostalu komunikaciju pa onda udri ...
Ako ovaj forum bude nedostupan bar da znamo šta je
Jako tesko su ih uhvatili , policija obisla mesare i kod dvojice kupili vecu kolicinu svinjskih glava , a poslije teskom mukom od njih ili sa ulice nabavili snimak experata za svinjske glave i usporedili sa snimcima na granici i slucajno imaju kopije njihovih dokumenata, moguce i otisaka prstiju jer ce ubuduce ulazak u EU da daju otisak 4 prsta.Da neka služba. Kažu da su Rusi.
Manje više ko ih je platio, inače radili su to i u Nemačkoj, neko je hteo da budu uhvaćeni.
![]()
Svinjske glave ispred džamija u Parizu: Postaje li Srbija baza za ruske hibridne operacije na Zapadu?
Ruske službe, po svemu sudeći, koriste srpske državljane za prašinarske operacije na Zapadu. A Vučićeva vlast sada ih hapsi - šaljući tako poruku kome treba.www.021.rs
Ми се одлично разумемо... све што се напише разумем на прави начин јер имам доста година... не волим увреде то значи да је неко неваспитан и ограничен... такође не волим да се са намером пише лоше о мом народу. Могу се написати мане као што и сам пишем критике и право стање тренутног понашања али суштина СрБског бића је неописива доброта и храброст.Svi Srb(lj)i su poreklom seljaci ili paori i teško da neko nije imao zemlju. Ko je napustio, zapostavio, svoju zemlju u komunističko vreme radi slatkog i udobnog života u gradu nema opravdanja.
Dalje, u radnoj karijeri svaka porodica koja iz nekog razloga nema zemlju treba da se potrudi da stekne koliko-toliko parče zemlje. Bar toga je, a i sada ima za sitne pare, ali mnogi bi i to u centru grada da nebi sličajno obuli opanke jer moderna obuća ipak ne ide u 'glib', a nebi da ih neko vidi u opancima. Eto, takav se običaj nekako stekao u vremenima samoupravnog socijalizma, za kojim neki očigledno žale.
Vux, ništa od ovog gorenapisanog se ne odnosi na tebe, ali mi pominjanje proleterijata još uvek nekako gadno bode uši.. Ponavljam Srbi su poreklom seljaci, ako neko postane 'proleter' sam je kriv..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
O tome govorim. Na prvi pogled deluje da je neko jednostavno platio neke budale kako bi podgrejao međureligijske tenzije u Fr i DE.Jako tesko su ih uhvatili , policija obisla mesare i kod dvojice kupili vecu kolicinu svinjskih glava , a poslije teskom mukom od njih ili sa ulice nabavili snimak experata za svinjske glave i usporedili sa snimcima na granici i slucajno imaju kopije njihovih dokumenata, moguce i otisaka prstiju jer ce ubuduce ulazak u EU da daju otisak 4 prsta.
Nekako mi baš čudno izgleda. Malo malo pa čujem kako su od 3 pa do 10 Srbin pretukli drugog na smrt. Pritom je ovaj bio sam i naravno da nije ima apsolutno nikakve šanse da pruži otpor. Jel to ta dobrota i hrabrost po kojoj smo čuveni? Ako jeste ja bih onda da budem kukavica i loš.Могу се написати мане као што и сам пишем критике и право стање тренутног понашања али суштина СрБског бића је неописива доброта и храброст.
Наравно сада нам то чудно изгледа... али увек дође време кад се то покаже.