Chat 17

Svi Srb(lj)i su poreklom seljaci ili paori i teško da neko nije imao zemlju. Ko je napustio, zapostavio, svoju zemlju u komunističko vreme radi slatkog i udobnog života u gradu nema opravdanja.
Dalje, u radnoj karijeri svaka porodica koja iz nekog razloga nema zemlju treba da se potrudi da stekne koliko-toliko parče zemlje. Bar toga je, a i sada ima za sitne pare, ali mnogi bi i to u centru grada da nebi sličajno obuli opanke jer moderna obuća ipak ne ide u 'glib', a nebi da ih neko vidi u opancima. Eto, takav se običaj nekako stekao u vremenima samoupravnog socijalizma, za kojim neki očigledno žale.
Vux, ništa od ovog gorenapisanog se ne odnosi na tebe, ali mi pominjanje proleterijata još uvek nekako gadno bode uši.. Ponavljam Srbi su poreklom seljaci, ako neko postane 'proleter' sam je kriv..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Igraju se deca da potpale narod u Fra. I Ger. . A mozda im i vracaju za sprovidjenje obojene revolucije ovde .
Pakao . Od fer i ponosne drzave spali smo da mi svadjamo narode u drugim drzavama .

Placeni ,to je ocito. Cim provociraju i muslimane i jevreje i hriscane , znaci logicno ,nije ideoloski ,nego neka sluzba placa da se izazivaju neredi .Isto je lako zakljuciti kome je interes nemiri u zap Evropi.

Poslednja izmena:
Ako padne Net pada sve .
Mislim da to prethodi svemu , polupaju satelite , servere i ostalu komunikaciju pa onda udri ...
Ako ovaj forum bude nedostupan bar da znamo šta je
Danas od pola pet do devet i nešto kod nas nije radio telekom, ni mobilni telefoni, ni internet... Za dana sam još bio napolju i radio pa mi je bilo sve jedno, kad se smračilo uđem u radionicu da nešto uradim, ali zatreba mi net da vidim nešto a neta nema. Aj da zovem kolegu da malo ubijem vreme, ne radi telefon, nema signala... Nezgodno, i onda tako besposlen razmišljam šta bi bilo bez struje, al' da nestane na duže, npr. slom elektroenergetskog sistema. Kako bi narod u soliterima živeo, bez struje ne rade pumpe za grejanje, za vodovod i sl... Pa onda mislim, pa i ja u kući sam u istim go*nima, bojler na gas, kotao za centralno, ništa bez struje ne radi. Dimnjake u kući zajebali zidari dok su još zidali kuću... Nezgodno...

Da neka služba. Kažu da su Rusi.
Manje više ko ih je platio, inače radili su to i u Nemačkoj, neko je hteo da budu uhvaćeni.

Jako tesko su ih uhvatili , policija obisla mesare i kod dvojice kupili vecu kolicinu svinjskih glava , a poslije teskom mukom od njih ili sa ulice nabavili snimak experata za svinjske glave i usporedili sa snimcima na granici i slucajno imaju kopije njihovih dokumenata, moguce i otisaka prstiju jer ce ubuduce ulazak u EU da daju otisak 4 prsta.

Nazad
Vrh