Vulkan
Član
Sve dok neko kupuje po tako naduvanim cenama prodavci ih neće smanjivati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogami ja jesam .....................
Cena jedne kugle 220 dinara!
Ili ti 2 ojra bez problema.
Toliko nismo plaćali sladoled u grčkoj pored mora.
Kuda ova Srbija ide.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Neće Duke.ali su mi stručniji rekli da će u sledećem krečenju (tj. jupolisanju) biti dovoljan jedan prolaz.
Što ne može kreč posle polikolora?Jedna od najvecih misterija svijeta ,jos od Maja i Asteka , i od crne rupe :" mozes preci sa kreca na jupol , ali povratka nema "![]()
Naravno da sam krečim. Pitam koliko da naplatim pošto čujem da su cene ovih usluga otišle gore.Ništa što možeš sam svojim rukama uraditi nije skupo.
Po meni krečenje može da košta i 5€/m2
Druze mene bas sad ubija u poslednijh nedelju danaKakva je sad ovo hajka na ambroziju kad dobro znamo da je svaka (kad god je nikla) je iscvetala jos pre mesec dana? Sad trenutno seme sazreva
Наравно мораће се све проверити, тренутно сумња пада на делове од предходнг лежаја који се распао. Осовина за погон осовине сламотреса прима погон са леве стране, а преноси погон на сламотреса са десне стране. Осовина 35мм пролази кроз цев, а та цев је неких 5/4 или тако некаква јако тесна и шта се десило, ту кугле од лежаја који се распао нису могле напоље да испадну већ су све упале исмеђу осовине у ту, цев. Епилог осовина не може да се извуче куглице и делови кошуљице се заглавили око осовине и држе је за не поверовати. Више од 4 сата смо се јуче мучили пробали на све начине да је извучемо и не иде, нешто куглица је извучено али једно 7 комада колико могу да видим и даље држе осовину и то тако лепо формирале круг као да су у кућишту лежаја.Da ti ne stajem na muku, ali teško da je to do kvaliteta ležaja. Malo ti to proveri ..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Лош материјал и материјал који није предвиђен за такве ствари и ето лошег лежаја. Шта брига оног кинеза што је лежај лош он га направи прода га ко зна коме тај што га донесе код нас на тржиште упакује га у кутију коју год оће и прода на вашару или најлон пијаци без неке одговорности.Mene samo zanima ,kad bi neko htio da proizvede tako los lezaj , kako bi to uradio? Koju tehnologiju primijenti za los lezaj?