Chat 17

Srbi su narod koji nestaje, ubi nas bela kuga prepolovice nas za 50 godina, na sve to imamo odliv mladih i skolovani, gubimo mlade i pametne samim tim svaku nadu, mislim da smo idemo stazom bez povratka, na sve to ako nasele migrante drugi mentalitet obicaji mi cemo nestati za 100 godina.
A na sve to najvise je uticala sadasnja vlast

Pa traje to bogami dugo unistavamo sami sebe odnosno zrtvujemo narocito mladost ko da je imamo na pretek. Ulazimo u besmislene ratove i ekonomske krize stvarajuci ambijent ko god je malo pametan zeli da pobegne. Nekako dal lose biramo vlast i one koje nas vode ili nam ih nametnu al nesto tu ne valja.

Nova globa porez na uredjenje zivotne sredine 5000 din na godisnjem nivou dal je jos neko dobio poslala mi na e sanduce lokalna administracija dal su oni normalni

To se spremaju za jesen kada krene paljenje kukuruzoviništa pa da isfinansiraju vatrogasce.
Kažu da ste vi i Manđelos najgori po tom pitanju. 😂

Ja sam ovog leta krečio, i još me čeka nakon vršidbe. Do sad je uvek išao samo kreč, a ove godine smo preokrenuli na jupol. Zbog toga sam morao negde tri puta da prolazim, ali su mi stručniji rekli da će u sledećem krečenju (tj. jupolisanju :ideja: ) biti dovoljan jedan prolaz.

Juče išao do "BIG" tržnog centra, i vodio klinca. Prolazili pored sladoleda i normalno morali da kupimo.
Cena jedne kugle 220 dinara!
Ili ti 2 ojra bez problema.
Toliko nismo plaćali sladoled u grčkoj pored mora.
Kuda ova Srbija ide.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Juče išao do "BIG" tržnog centra, i vodio klinca. Prolazili pored sladoleda i normalno morali da kupimo.
Cena jedne kugle 220 dinara!
Ili ti 2 ojra bez problema.
Toliko nismo plaćali sladoled u grčkoj pored mora.
Kuda ova Srbija ide.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kobaja u Beču 6 evra, na Rumskom vašaru 600 dinara

Nazad
Vrh