Chat 17

Koristi li neko ovo čudo? Može li da napumpa traktorske gume?
849359bf0078bcbd304f9860f81a92b2.jpg

a724804e10245ae7e6f3a662d85e4da3.jpg

Poslednja izmena:
Navukli te .

Jel vama sve potaman pa se bakcete mizernem problemima ? Zadnja dva dana prateci ovu temu sticem utisak kao da na Islandu zivimo . Cene u prodavnicama pale pa ste se smirili . I ovo nezno postupanje robokapova je skroz na mestu ?

Ма нису сликали... Само пријављивали... Углавном и моја је кривица јер нисам хтео да отварам орман и бележим стање.
Кад сам добио струју 2009 сваки дан сма проверавао и писао потрошњу.

И тако пар година... После ми досадило а и почели смо више да трошимо, бојлер цео дан, па машине за веш и судове, па мали бојлер... Па сам једно време имао стони ПС са оним екраном као телевизором који је трошио 450w на сат...

Први рачуни били мањи од 1200 динара а кад је прошло 2000 онда сам одустао...

Treba razmišljati o ugradnji foto naponskih panela kao soluciji za smanjenje računa.
Koliko koštaju i koliko prave struje prosečno godišnje? Jel država EPS subvencioniše nešto? Povezivanje na mrežu i valda drugi sat?

Nije mi jasno kako mogu da prijave drugo stanje kad slikaju strujomer

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Da li izbaci grešku aplikacija ako se ne slaže prijavljeno i stanje na slici?

Радашине, да ли узимаш неку помоћ на путу кад путујеш у Грчку?
Хвала

Радашине, да ли узимаш неку помоћ на путу кад путујеш у Грчку?
Хвала
Za automobil, pomoć na putu -
Atlas, cela Evropa 365 dana 9.950 dinara. Odlično iz iskustva drugih ljudi.

Zdravstveno - Grawe, mesec dana važi. 30 evra po osobi i pokriva lečenje do 30 hiljada evra.
Ćerkina firma sa njima sarađuje, tako da smo dobili cenu od 4.200 dinara za oboje.

Treću godinu tako. I bacismo pare na to. Hvala dragom Bogu na tome
f7e80bc8ed4b56f2edf4196cb33720a6.jpg
627985f7c1b0acb8323b8e19f1abd9ce.jpg

Nema
Linde po BG ispražnjene
Deca obišla 6 komada Lindi - ništa
Gledam u VŠ malopre ima 10 komada. :) Još razmišljam dal da ti uzmem, ali žurio pa reko dok se čujemo... jbg. Ako imaš nekog u VŠ reci da ti uzme sutra. Biće ih sigurno.

Al zato nema perač koji sam hteo da kupim (na kraju popizdeo i uzeo Womax slične snage i cene) kao ni CAT čarapa koje sam još više hteo!
CAT čarape ako vidite uzimaj te obavezno. Ja kvalitetnije nisam imao. Neuništive. Ako neko nađe neka mi uzme 3X3 komada, častiću!

Na kraju kupio onaj usisivač Parkside na bateriju. Zgodno za mrve, auto i vodu kad prospeš... (A prospem često :))

Hvala ti puno. Ma neka, pogledaće sutra u još 2-3, pa ako ne bude, nema veze. Biće opet, lako ćemo za to. Razmišljam i o onom Aku pištolju za farbanje, nije loše imati ga.
f66d0d8e7a619138ebe154e1bc0ed936.jpg

+1 za te čarape.
Firmine radne cipele meni pokidaju sve ostale, pa i njih na kraju.. ali, uz dosta muke.

I +1 za Atlas.
Koristim, ali nisam imao priliku iskoristi.
Ipak, deluju mi ok.
Kada ugovor istekne, ponovo ću sa njima zaključiti.

Ja stanje i broj brojila zapišem poslednjeg dana u mesecu i zalepim na poštansko sanduče na kapiji.
Sutradan, oni dođu i upišu.
Ne slikaju i sl.

@radashin .. i meni to deluje korisno.

PS
Interesantan je Lidl.
Svake nedelje uveče ja gledam šta je u pripremi. I kao neki paket iznenađenja mi dođe.
Mada, slabo tamo alat kupujem. Tek tu i tamo po nešto za kuću i sl.
Više volim da gledam.. zanimljivo mi je.

Poslednja izmena:
+1 za te čarape.
Firmine radne cipele meni pokidaju sve ostale, pa i njih na kraju.. ali, uz dosta muke.
Ja imam one kratke već 3+ godina. Nisu izbledele, nisu se iscepale, niti ofucale. Udobne, ne znoji se noga. Svaka preporuka. Bile u slobodnoj prodaji 1500 za 3 para (sad vidim pala cena malo) u Lidl 600 din.

@dusanboss Hvala ti puno. Ma neka, pogledaće sutra u još 2-3, pa ako ne bude, nema veze. Biće opet, lako ćemo za to. Razmišljam i o onom Aku pištolju za farbanje, nije loše imati ga.
f66d0d8e7a619138ebe154e1bc0ed936.jpg
Hmmm. Nešto mi ne deluje obećavajuće. Imao sam jedan tog tipa u posedu. Doneo komšija iz Austriju defektan. Probao da ga osposobim i nije išlo.

Gledo sam po netu kako rade ti pištolji... :( Čak i ovi na struju jako slabo izbacuju tu farbu. Aku može samo gore.
S obzirom da je to HVLP tip pištolja teško da taj mali komresorčić može da obezbedi dovoljno vazduha za neko iole pristojno farbanje.
Ja bih zaobilazio taj tip pištolja.

. @foodmood izgleda samo Beograđani vole alatljike
Ili baš vole da duvaju :) Ili da pumpaju. :ROFLMAO:

Kod mene u stop shopu ne secam se u kojoj radnji dal Danhmanj bese ima ti cat carapa, i kratke i duze raznorazne

I ja sam danas bio u Lidlu u Vrbasu, bili nekim drugim poslom u Vrbasu pa svratili.

I vidim nešto što sam na prvu zaključio da je zidni držač baterije za aku alate. 350 din. I razmišljam 'ajde da uzmem jedan pa da probam da mu nabudžim kontakte i da tako napravim adapter za aku alate drugih brendova sa Parkside baterijom. Tako nešto sam već naručivao, štampano sa 3D štampačem, ali nije dobro urađeno, pa reko da se malo igram sa ovim na zimu...

I kad smo došli kući ja otvorim kutiju i vidim da je to zapravo držač samog alata a ne baterije, tj. sa alata se skine baterija i alat se natakne na ovaj zidni nosač koji je u obliku baterije. I na kutiji slika jasno pokazuje šta je to. A ja sam gledao u tu sliku ko tele i opet se zahebao. Prezupčio u mozgu i to ti je... 😁

Nazad
Vrh