Isto tako, ustao toga jutra i jednostavno nikad više zapalio cigaretu, kao da nisam ni pušio, alkohol takođe ne konzumiram.Poslednji put sam se napio 2012 a popio cele 4 krigle piva tada. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekako mi se učinilo da diskusija vodi u pogrešnom pravcu .Miloica .. ima istine u tome što si napisao.................
Taj samNekako mi se učinilo da diskusija vodi u pogrešnom pravcu .
--- Neko izjavi kako ne pusi od tad I tad .
--- Drugi reče ne pijem od tad . . . . . . . . .
--- Treći kako ne jede Leba od . . . . . . . . .
--- Još samo fali da se neko pohvali
KAKO NE JEBE OD TAD I TAD
a ženeTakođe-samo sam batalio 2013 i to odjednom-ne iz delova.Moraš biti đubre prema sebi.tako sam i piće batalio 2000-e
Davor Macura?Да се не потроши на дуван, потрошило би се можда на нешто друго.
Него ово је нешто ново...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Baci u vodu tu teoriju.Treba da si prema sebi,đubre i to se ostavlja ako imaš čvrstu volju.Ove elektronske su još štetnije.Citao sam nekad neko ozbiljno istrazivanje gdje se kaze da se dokazalo da prestanak pusenja nije stvar volje i karaktera nego vise fizicka, medicinska ,stvar ,kako bi reko , organska ... Neko jednostavno ima takav organizam , hemiju ,da uz volju moze a neko jako tesko ili nikako