Dolovac
Član
Od poljo penzije i od sendvica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda radnog naroda. Penzioneri su ispod toga, bar 70-80% njih.80% stanovništva ima mesečna primanja između 60 i 215.000 dinara.Onih preostalih 20% čine izuzetno bogati koji nam i kroje kapu.
Mislim da mesečna primanja jedne normalne porodice u Pećincima i okolini nisu ispod 200 hiljada, ima odstupanja dole a i gore za više nego duplo.Možda radnog naroda. Penzioneri su ispod toga, bar 70-80% njih.
Jel mislis da jedan penzos u selu ne moze da prezivi sa 20.000 ? Mnogima takvima dodju deca pa im kupe sta im treba i dobra deca ostave jos neku crvenu ili plate racune .O čemu vi pričate...
Poljprivredna penzija je nešto preko 20000din.. nek je 25000…
Minimalac oko 50000din
Većina u mojoj okolini živi od toga
Neko doprinese nesto i iz poljprivrevrede ali ovde preovlađuju sitni posedi tako da ni tu nema nekog ćara...
Ако је маркетинг коме се онда граде толике силне зграде? Ја што видим код мене у граду која год зграда се изгради још ни, фасада није готова већ се усељује и онда се у ходу све завршава, паркинг, капије.Mislim da je ta priča o već prodatim stanovima u novogradnji marketing i navlačenje. Dovoljno je proći uveče pored zgrade i videti broj osvetljenih prozora.
Veruj mi da preživljavaju...Jel mislis da jedan penzos u selu ne moze da prezivi sa 20.000 ? Mnogima takvima dodju deca pa im kupe sta im treba i dobra deca ostave jos neku crvenu ili plate racune .