Mihajlo jovičić
Član
Kad si već toliko veran, kad je sveti pop Maca? Mislim datum.Nisu vodili decu Nemcima na streljanje i nisu kupili Srbe po Kozari i slali u Jasenovac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad si već toliko veran, kad je sveti pop Maca? Mislim datum.Nisu vodili decu Nemcima na streljanje i nisu kupili Srbe po Kozari i slali u Jasenovac.
Ali je činjenica i da nisu organizovali oslobođenje tog logora.Nisu vodili decu Nemcima na streljanje i nisu kupili Srbe po Kozari i slali u Jasenovac.
Nemojmo molim te o komunjarama! Lepo te molim. Živeo.Nisu vodili decu Nemcima na streljanje i nisu kupili Srbe po Kozari i slali u Jasenovac.
Šta su četnici radili osim što su kupili Srbe po Kozari? Uroš Drenović i ekipa a to što su dobili ulicu u Banjaluci je posebno poglavlje sramote.Ali je činjenica i da nisu organizovali oslobođenje tog logora.
Komunjare se radije poslale srpske mladiće na sremski front da izginu nego da se oslobodi jasenovac.
Ima tu još uvek stvari koje isplivavaju o komunističkim 'dobročinstvima'..
Na koji dan je Sveti Macola što Srbe po glavi čekićem blagosilja?Nemojmo molim te o komunjarama! Lepo te molim. Živeo.
A protiv koga su se(i za koga) za to vreme partizani borili? Svakako im nije padalo ni na um da oslobode srpske logore. Kao i zatucavanje svake pomisli na srpski identitet posle rata.Šta su četnici radili osim što su kupili Srbe po Kozari? Uroš Drenović i ekipa a to što su dobili ulicu u Banjaluci je posebno poglavlje sramote.
Ti si poceo i sa samim sobom da se svadjasKad si već toliko veran, kad je sveti pop Maca? Mislim datum.
Ako znaš kaži, bez tupavih upadica drzavnih uhleba.Ti si poceo i sa samim sobom da se svadjas
Čekaj, dal si realan? Šta sada, hoćemo da se vređamo? Voli komuniste, ne branim ti. Mene s pričom o njihovoj dobroti i čestitosti zaobiđi. Ok?Na koji dan je Sveti Macola što Srbe po glavi čekićem blagosilja?
Ako te vredja što je koljač proglašen za sveca, onda smo isti.Čekaj, dal si realan? Šta sada, hoćemo da se vređamo? Voli komuniste, ne branim ti. Mene s pričom o njihovoj dobroti i čestitosti zaobiđi. Ok?
Jebo te uhleb sizojeAko znaš kaži, bez tupavih upadica drzavnih uhleba.
Pogresno je citirao.Ti si poceo i sa samim sobom da se svadjas
Ne budi nervozan na praznik.Jebo te koljač i jebale te komunjare, otkači se od mene!
Bez upadica uhleba molim.Jebo te uhleb sizoje
Od tebe sam pametniji i kad vršim veliku nuždu. Sa ovim završavam,da te ne prekidam dok gledaš da nešto lapis iz firme. Aj zdravo.Slino radim vise od tebe i kad spavam