Mihajlo jovičić
Član
Tito, opet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obe Yu nisu bile po volji ni jednog ex yu naroda već djelo jednog međunarodnog eksperimenta .Onog trena kad zajednica Yu nije više bila njihov interes taj eksperiment je ugašen.Danas imamo to što imamo.Realno ,isli su na bratsvo i jednakost. Nebi Bg bio gradjen ,i glavni grad ,da nije tako
srbi i srpski nacionaltzam su upropastile srbiju počev od proslave 600 godine od velike pobede na kosovu. tita nema više od 40 godina za 40 godina je nemačka od razrušene zemlj došla među najače u svetu .rumunija koja je bila daleko iza nas nas je pretekla .vojvodina kao pokraina je bila druga po prosečnoj plati posle slovenaca. jugoslavija je bila poštovana u svetu.kao t sve u životu nije sve crno ili belo .prebacuje se hrvatima da su išli u crkvu što nisu išlt srbi. ja jesam za bogojavljensku vodicu, isad sam ismevan da sam auiošovinista šešelj ideolog naprednjaka i nacionalista je bio komunista srbin bam po rođenju barem četiri kolena od toga ne živim . za mene postoje lju di i neljudiKomunizam i Tito su upropastili Srbiju.
Косово није изгубљено док се не потпише и призна у УН.Jel ja kažem da su ovi dobri?
Ja sam jasno rekao sve.
A Kosovo....
Aj da se ne zajebavamo više...
To je Broz rešio davnih dana, a komunjara zlotvor Milošević počeo da kuca eksere u sanduk, ovi posle ga samo zapečatili.
do miloševića je bilo 30 35 posto srba dole odbili smo rambuje i zajedničko upravljanj srba albanaca i međunarodne zajednice dobili po tamburi sada da nam neko nudi delić toga rado bu pristali ....ali toga više nema. zadatak iposao političara je da predvidi rezvoj događaja i da spram toga reagoju kakv su naši lideri kako su reagovali tako nam jeMa ljudi moji, pa ogromni delovi Srbije su prazni, KiM ćemo da vratimo! I ko će tamo da živi? Pa ljudi su zasnovali porodice tamo gde su izbegli, zaposlili se, deca im krenula u školu... Oni se neće vratiti (većina). Vratiće se sada već stari ljudi, penzioneri. Imam primer iz Dalmacije. Tašta mi je odande. Sve im je vraćeno, kuće obnovljene, sve kul. Odeš u Obrovac, Žegar i okolna sela. Samo poneki starac tu živi i to je to. Ovi mlađi dolaze povremeno iz Srbije, Australije, SAD...
PRAZNO SVE!
Neidu te stvari tako jednostavno. Za astalom i u kaficu stvoriti drzavu ili granice?Косово није изгубљено док се не потпише и призна у УН.
Може да се реши само исто као и Република Српска Крајина.
Треба чекати повољна времена.
Да би се стварали повољни услови мора много да се плати и лобира.
Као што то раде Јевреји или као што је то радио Азербејџан.
Наши тајкуни само краду од народа и трпају у свој џеп.
Али Срби нису више исти народ који је чекао столећа да врати Косово.
И никада нећемо истерати албанце као рвати Србе јер просто нисмо такви.
Најважније од све га је што неће бити Срба. Џабе све те ливаде када нема оваца....
Delimično si u pravu. Međutim, da su zapadne sile htele, bila bi neka oluja pre oluje. I onda bi Srbi iz BiH pobegli jadni ko i ovi iz CRO. Iz nekog razloga, dali su Srbima (da, Srbi su se borili godinama za to) pola BiH, iako ih ima trećina stanovnika. Možda je tu cenu platilo KiM, ko će ga znati, možda je to još tada bio plan. Neka koliko - toliko ravnoteža.Neidu te stvari tako jednostavno. Za astalom i u kaficu stvoriti drzavu ili granice?
Mi smo ovde ginuli , liniju od 1200km ukupno cuvali 3,4 godine ,malo je veca linija u Uktajini a, milion ipo ukupno stanovnistva ,pri kraju sa mnogo jacim neprijateljem . Samo zato je bilo moguce nesto dobiti u Dejtonu . Da smo odselili pa trazili,nista nebi dobili .
Mogli smo mnogo toga da imamo u CRO, mogli smo mnogo toga da imamo na KiM. Da smo imali diplomate. Nismo imali (nemamo ni sada), imali smo (i sada) dileje.do miloševića je bilo 30 35 posto srba dole odbili smo rambuje i zajedničko upravljanj srba albanaca i međunarodne zajednice dobili po tamburi sada da nam neko nudi delić toga rado bu pristali ....ali toga više nema. zadatak iposao političara je da predvidi rezvoj događaja i da spram toga reagoju kakv su naši lideri kako su reagovali tako nam je
Jedan od ta dva žandara je umesto da brani svoj narod od ustaša, pobegao da tuče i zavodi red u Srbiji. I nisu to dva Srbina,nego sluge okupatora, lepo su se pokazali nema šta.To na današnji dan beše Srbin Žikica ubio dva Srbina žandara? A Švaba nije bilo ni na vidiku...
Srećan Ivanjdan svima koji slave![]()
Na početku rata u Bosni Srbi su u naoružanju vodili 200 prema 1 u odnosu na muslimane.У једном тренутку држали 76 % територије. Није исто фронт у херцеговини и босни. Тамо један пут води кроз крш и планине и ко је први запосео врх и контролисао линија се тешко померала. Шта су они постигли у окружењу са санкцијама може само да се проучава.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Jeste i to. Nego samo napomena to oko teritorija . Ako se gleda Bosna kao teritorijalna podjela po narodima ,Srbi su i prije rata bili vecinski na i vise teritorija nego je sad RS, tj 50%. Jesmo trecina brojcano ali smo i bili na vecem prostoru.A katastarski ,ako se izuzme drzavna zemlja mislim da su Srbi posjedovali cak 65 posto.Delimično si u pravu. Međutim, da su zapadne sile htele, bila bi neka oluja pre oluje. I onda bi Srbi iz BiH pobegli jadni ko i ovi iz CRO. Iz nekog razloga, dali su Srbima (da, Srbi su se borili godinama za to) pola BiH, iako ih ima trećina stanovnika. Možda je tu cenu platilo KiM, ko će ga znati, možda je to još tada bio plan. Neka koliko - toliko ravnoteža.
Samo nemojmo o komunjarama, molim te! Zlo!Jedan od ta dva žandara je umesto da brani svoj narod od ustaša, pobegao da tuče i zavodi red u Srbiji. I nisu to dva Srbina,nego sluge okupatora, lepo su se pokazali nema šta.
Nisu vodili decu Nemcima na streljanje i nisu kupili Srbe po Kozari i slali u Jasenovac.Samo nemojmo o komunjarama, molim te! Zlo!
Živeo![]()
Nisam to znao. Vidi Momo, kako god, mnogo bolje posle svih čuda u BiH za Srbe i nije moglo da ispadne. ŽiveoJeste i to. Nego samo napomena to oko teritorija . Ako se gleda Bosna kao teritorijalna podjela po narodima ,Srbi su i prije rata bili vecinski na i vise teritorija nego je sad RS, tj 50%. Jesmo trecina brojcano ali smo i bili na vecem prostoru.A katastarski ,ako se izuzme drzavna zemlja mislim da su Srbi posjedovali cak 65 posto.