Chat 17

Nisam mislio da im da kes pare, nego da donira u javnu kuhinju da nahrani gladne, da nekome plati renoviranje kuce kome deca nemaju gde da spavaju i tako, naravno nekome ko to zasluzuje

Znam.
Iza svega što sam napisao stojim. Spreman sam da predočim dokaze i ako hoćete organizujte delegaciju da dođe do mene. Naravno da uvijek možete sumnjati da je sve dogovoreno.
Predlažem da onog koji najviše sumnja uvrstite u tim a ako pokažem uvjerljive dokaze neka on snosi sve troškove nekog budućeg druženja. Ako se pokaže da lažem obavezujem se da te troškove ja podmirim.

Ja bih isto odbio.Da je to u startu neka manja firmica da povatam konce a ne utrčati u tako veliku investiciju uz obavezu povećanje iste.

Normalan ostvaren čovek nema nikakvu potrebu za materijalnim tog obima.
Ako sa onim što imaš živiš normalno, što bi sebi na leđa tovario toliku obavezu i brigu?
Sa druge strane, poklonodavac sigurno nije nekome olako ponudio toliku sumu, svakako je razmislio kome se može ponuditi toliki novac, jer kako god, njemu nije pao sa neba. A ako je znao da zaradi toliko, sigurno nije mutav da ga uči raspolaganju novcem neko praznih džepova.
Ovi koji podbadaju sigurno nebi ni bili u opciji da im se to ponudi, pa neće imati muku te vrste.

Znaci Novakov cale je gori od zvalavog i njegove gerile ? Ajde ne budi smesan i ne kaljaj ugled koji ti je odavno poljuljan . Vas zapadnjake kontam bez mnogo naprezanja i stojim iza tvrdnje da vise gotivite gospidina sto muslima za jednog nego nekog tvrdjeg jezika koji nista ne odlucuje .

Nazad
Vrh