Chat 17

Објаснио човек да је сада пуно већа зона, 30-50 километара. Баш их добро ударају по џепу .

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Објаснио човек да је сада пуно већа зона, 30-50 километара. Баш их добро ударају по џепу .

Kad odes jednom u London i prodjes uzduz i popreko onda ces videti da je Beograd selo.

Covjek prica gluposti , tko normalan tamo ide autom u prvu zonu :haha:
A uostalom mnogi ga i pitaju, kad tamo ne valja sta se odselio odvukao zenu i djecu i kupio na kredit kucu tamo :haha:

Ili prica ono sto bi neki voleli da cuju a on kesira novac na youtube, englezi gladuju i prose na ulicama , nema veze sa stvarnoscu ali je lijepo cuti. Nesto kao ovdje na forumu o poljoprivredi, citavu godinu kukaju me isplati se raditi , gladni nemaju sta da jedu a onda se kupuje zemlja , arende nabijaju i kupuje se mehanizacija :ROFLMAO:

Bilo bi posteno da pomogne prijateljima . Sta je Saheda samo dobio . Jedini istinski prijatelji putina u nevolji su bili Iran i Sj Korea , samo je problem sto nije u prilici da pomaze . Jbg , slao im je razne upaljace , komponente , projekte , i taman da sklope ,kad ono...

A kakva to sad pomoc treba Iranu?

Meni se cini da netjanahu kuka i zeli pomoc use i natoa u presretanju iranskih raketa

Грабик, да ли можеш да предпоставиш колико би их се сутра вратило да може? Опет да питам зашто сви не одемо тамо кад је толико добро.

Људи, нато је максимално ангажовао скоро све што има да штити израел. Замислите како је сад зеленском.

Грабик, да ли можеш да предпоставиш колико би их се сутра вратило да може? Опет да питам зашто сви не одемо тамо кад је толико добро.

pa zašto se nevrate što misliš da se nemogu vratiti . zato što imamo ograničenja .

Bilo bi posteno da pomogne prijateljima . Sta je Saheda samo dobio . Jedini istinski prijatelji putina u nevolji su bili Iran i Sj Korea , samo je problem sto nije u prilici da pomaze . Jbg , slao im je razne upaljace , komponente , projekte , i taman da sklope ,kad ono...
Одлучите се да ли је добар или није? Није добар јер ратује а није добар ни што неће да помогне другом да ратује... Сва срећа колективни запад нити ратује нити било коме помаже нити брани било кога... нити се заклиње на верност једном идиоту глумцу, нити склапа са њим војно-стратешке савезе.... западњаци живе свој мали нормалан живот прикључени на соларну енергију и не требају им никаква рудна богатства других сиромашних држава...

Najgore što možeš sebi da uradiš u srbiji je da usvojiš i primenjuješ srpski stereotip: koja je to zemlja bolja za život od srbije.. :osmeh:
Neznam koliko si putovao i video stranih zemalja, naročito zapadnih, ali ako odeš prenesi svoje utiske a ne onih koji se ne snalaze ni u srbiji. Šta će oni u stranoj državi u kojoj nemaju ni plan a ni volje da taj plan ostvare. Valjda očekuju da ih tamo neko gađa novcem..
Neznam nikoga vrednog i radnog ko se vratio švorc sa (trulog) zapada, pa ni sa istoka..

Veće primanje ne znači bolji život...
Mene ne interesuje npr. da steknem neki veliki kapital...
Zadovoljava me da sam svoj gazda, da radim koliko mi se radi, da uživam u nekim stvarima kad mi se uživa, deci ću svakako ostaviti vise nego što sam nasledio...
Da je samo bolja, domaćinska vlast bio bi zadovoljan... ovako i ovog juta na protest...

I ja sam iz istog razloga ovde.
Dakle, ne interesuje me isključivo novac i materijalno, nego kvalitetan život po mojim merilima.
Ali mi ide na ganglije kada neko kaže da se na zapadu loše živi i da se ljudi se vraćaju zbog nemaštine i lošeg života, a pritom jedva da se udaljio 100 km od kuće a kamoli proveo neko vreme u tom 'lošem' svetu
Опет, што сви не одемо???

Neznam kakvo ti je to pitanje? Jel time želiš reći da nisi mislio da je toliko loše ali da netreba ići iz patriotskih razloga ili nešto drugo?
Rekao sam da je najudobnije živeti onde gde si rođen i gde si navikao, ali zašto sputavati sebe ako imaš neke druge vizije i planove?
.

Nazad
Vrh