Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakvu dominaciju....to što voditeljka radi svoje profesije ne može sa njim voditi debatu već se ne odmiče dalje od voditeljskog posla ne znači da je šizoje dominantanSto sta fali ? Isprcao je voditeljku ko macka prazan dzak . Kada nema suparnika ( vec 13 godina ) mora nekoga da otrese . Pa i on je zivo bice od krvi i mesa a i njegovi praznoglavci vole da gledaju njegovu dominaciju .
Pocele su zastrasivanja,pretnje i hapšenja!Do 28 nece imati ko da se buni jer ce se ljudi prestraseni povuci!28 jun je dan odluke, studenti koji zele da uce sad su jos vise odlucni da krenu sa strajkom gladju, nema vise zezanja sad su stvarno resili da gladuju ako Predsednik Vucic ne ispuni njihove ultimativne uslove.
Neka igre gladnih pocnu do konacne pobede, kao u stara vremena vratice se sa stitom ili na stitu posle velike bitke.
Neznam da li im treba podrska u navijanju da uspesno pobede glad?
Pravi covjek iz narodaOn nije dominantan ,već bezobrazan ...
On ne govori argumentovano i činjenično već prema svom bolesnom mozgu i uvek ima sagovornika koji mora da se suzdržava i povlađuje...
On istinu ne čuje,on je nekulturan i licemeram
Pred jačim se povlači i guta govna a pred slabijima je silan ,bezobrazan ,arogantan..
On je zlo ,budala ,on ja hulja
Ne znam kako takva osoba može tako daleko dogurati....da bude toliko u vlasti ,da bude predsednik
Do nas je....On nije dominantan ,već bezobrazan ...
On ne govori argumentovano i činjenično već prema svom bolesnom mozgu i uvek ima sagovornika koji mora da se suzdržava i povlađuje...
On istinu ne čuje,on je nekulturan i licemeram
Pred jačim se povlači i guta govna a pred slabijima je silan ,bezobrazan ,arogantan..
On je zlo ,budala ,on ja hulja
Ne znam kako takva osoba može tako daleko dogurati....da bude toliko u vlasti ,da bude predsednik
Tesko da je ovo istina jer DrKon bi pre jezik pregrizao nego ovako da prica.
Tako je. Mnogi pogledaju LA i San Francisco i (ili jedan manji deo ovih gradova) misle da je to pogled u cele USA.Samo na teritoriji gde okvirno živi oko 100 000 sstanovnika U LA, u gradu živi 4 000 000 miliona, na širem prostoru grada 13 000 000, u kaliforniji 40 000 000 stanovnika.
Čisto da se razume koliko je mali prostor na kom je zaveden policiski čas.
![]()
549.168 Aufrufe · 2.400 Reaktionen | Sretne trojice... | GP Pavlovic Most
Sretne trojice....www.facebook.com
Ne znam dal je predviđeno za sve ali znam da će zero Đaci da pati najviše već posle 3 sata striktnog gladovanja.Da li je predviđeno da svi kompletno gladuju ili samo vođe?
Ne znam od kad je snimak ali on je bio glavni agitator za vakcinaciju.Ako je to tačno što jepričao on ne bi trebao biti na slobodi a i svi oni koji su to podržavali.Tesko da je ovo istina jer DrKon bi pre jezik pregrizao nego ovako da prica.