Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskanderima protiv hitlerizacije Evrope....pa ko dalje dobaciNije preporučljivo ni jedno ni drugo...
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Da baš. Sreća u to njihovo njet pa smo do sad držali kosovo.Sad kad braća Rusi na pregovorima promene NET u DA što se KiM tiče, biće interesantno...
Po pisanju i epitetima se vidi da ti nije sve isto *ranje.Шта ће натоу Косово и Метохија?
Шта ће натоу Република Српска Крајина?
Шта ће натоу Република Српска?
Шта ће натоу Газа... Либија, Сирија, Авганистан, Ирак, пола Африке, Тајван...
А чини ми се да си писао о понуди и потражњи и да то регулише тржиште.... слободна трговина... друштва без граница... мондијализам и пацифизам...
TRAMP DUPLIRAO CARINE NA ČELIK I ALUMINIJUM NA 50 ODSTO! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se HAOS van SAD
https://www.kurir.rs/planeta/9688574/tramp-digao-carine-na-celik-i-aluminijum-na-50-odsto
Разлика између наше тачке гледишта је што мене заболе и за Русе и за натонацисте... све је то исто *рање друго паковање... они гледају себе и своје интересе и играју шаховски ризико монопол... овде изгубе рудник, тамо освоје ливаду, овде сруше мост а тамо подигу брану да краду струју... а ми сиротиња сладострасно навијамо само да не *узе нас него тамо неку другу сиротињу... мој Момо...
O tome možemo da diskutujemo. Hoću reći za konkretni slučaj to njihovo "Njet" apsolutno nije imalo skoro pa nikakvog uticaja. Mnogo više negativnog uticaja je imalo veše pita rečeno "Da" od strane jednog čoveka ovde...Nemoj tako, pa pomažu nam već decenijama.
Који ви ће да останете уписани у историји? Народ се формира као етнос или као демос, али се не формира око дијагнозе, па ми није јасно како ћете ви остати уписани у историји, јер медицинска картотека није историјски архив.Ostaćemo upisani u istoriji kao narod koji se samounistio za puno **greška govana.
Чудно...
Фецес дефецира...
Јесте, можда мало више одговарам Моми али и због тога што су ови ледени још увек релативно далеко... мислим да, колико то преувеличано изгледало, ми ћемо се лако откачити од Руса... Нис је ништа... за две године се направе две нове рафинерије и забрани се рујама да увозе и нико их неће спомињати... Косово и Метохија је готова ствар коју смо ми убрзали знајући да смо са њим ништа као и без њега... све остало што смо им ми помагали и што су они нама помагали се заборави колико и памћење златне рибице... а и то око помагања је све било из тренутних интереса.... и увек треба да се сетимо да су рује стале на страну партизана против регуларне војске у Отаџбини... нисам сигуран да су тражили од Краља дозволу за улазак у државу...Po pisanju i epitetima se vidi da ti nije sve isto *ranje.
Hteo si da napišeš TENKOMЈош га у колицима возе као да су га кантом ударили, а не полили.