Chat 17

Onda smo na istoj strani sto se tice pojma drzave . Posto pizdarije po svetu na ovakav nacin desavanja kakav je danas nece prestati , drzave i nacije treba ukinuti i svi da postanemo narod Zemlje i da verujemo svi ( kome je potrebno ) u jednog stvaraoca ( koga ima ) . To je jedini izlaz za dobro svih ljudi na Zemlji . Da cujem tvoje umno misljenje o ovome .
Kako bi npr sjedinio u jednu drzavu Svajcarce i one ljude iz emisije sto je postavio arkadije u nikad ovako rubriku ? Da su im isti zakoni , porezi ,budzet , kazne ,itd ?

Neka bude palamudjenje ali ajde vi koji ne palamudate dajte neko resenje ( @radashin , @Зорге ) . Ili vise o resenju ne razmisljate i pricate sebi kako je tako je .
@vuxsd - aj u par reci objasni sta si hteo reci onim snimcima ? I ponovo te pitam , jel si siguran da znas istoriju ?

Мени није било тешко.... а ево и одговора заменика начелника центра (заведеног и са печатом):

''В ответ на Ваше обращение, поступившее 17 апреля 2025 года на электронную почту fsb @ fsb.ru, сообщаем, что в соответствии с запросом Правительства Республики Сербия специалисты ФСБ России принимали участие в расследовании событий 15 марта 2025 года в г. Белграде. Заключение об итогах работы было передано в Агентство безопасности и информации (АБИ) Республики Сербия.''

a onda samo nekoliko dana nakon toga

Ja sam upoređivao A1 kućni,imao sam download oko 30 a na MTS oko 5Mbps,verovatno bih sa A1 imao i bolji da sam ruter malo bolje pozicionirao u odnosu na baznu stanicu.
Verovatno ću uzeti A1 samo za net pošto mi sa MTS još traje ugovor...

b90322bdf4287da99a4ae38f7191c3ce.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Posle više godina obnavljanja ugovora, odustao sam od A1 Kućni internet, jer je tada poskupeo i Yettel mi je bio povoljniji.
Brzine na tada više godina starom ruteru između ta dva provajdera na adresi na kojoj se nalazim su bile slične (10/10 otprilike). Nisam uzimao nov ruter od Yettel, već koristio taj stari od A1.

Sada A1 nudi neograničeni internet po istoj ceni, a dve godine kod Yettel isteklo, tako da sam se vratio kod njih.

Na novim ruteru koji sam uzeo uz paket, brzina 30-50/10, opet otprilike.

Znači - A1 je pobedio ovoga puta, ali samo zbog neograničenog interneta po povoljnoj ceni. Brzina mislim da je do novog rutera.
Međutim oni, a i svi ostali, samo obnavljaju ugovore i naplaćuju rutere kroz svaku pretplatu, ali ne daju nam nove i onda stari prve problem.

Sve u svemu, zavisi koje godine je ko povoljniji i naravno i pre svega - kakav je signal na datoj adresi.
To moramo proveriti sami.
Ja sam, pošto je prošlo dve godine od poslednjeg korišćenja, uzeo jedan pripaid A1 broj (500 din je) i stavio u ruter nekoliko dana pre isteka Yettel ugovora i video kako radi.
I dalje nije bilo razlike kao i poslednji put kada sam koristio, a brzinu koju sam dobio novim ruterom samo je bonus.. (mada, i očekivao sam tako nešto)

U nedostatku rutera, možemo iskoristi smart telefon.
U oba slučaja, "jednokratni" SIM željenog provajdera, Google i - internet speed test.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh