Chat 17

diplomirani politokolog raspravlja o dronovima i poljoprivredi ,Uroš nemoze da nadje vise nijednog kvalitetnog sagovornika :ROFLMAO:

Sagovornika ima, ali uglavnom ljudi rad svoj posao i nemaju vremena da idu za BGD da bi sedeli u studiju. Sad zašto se ne potrude da ih nekako dovedu u emisiju je pitanje za vlasnika televizije gde se emituje, a ne za Uroša.

Јел гледа неко Сигнале на РТВ?Па шта је ово јбт😡Снежана и Гаргамел мале бебе за ово мајку вам несретну **greška!!!Одакле је почетни Капитал!!!!

Грунт, то је оно што сам писао "мораш" гледати све канале, веома озбиљне теме се провлаче, ако остали медији примете мало пишу о томе, а ако не примете било па прошло, заташка се.
Обратите пажњу, отварање нове пруге се не спомиње ни под разно.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Разумем све али неко ко је јуче дошао из Иностранства донео новац продаје сад мени муда за бубреге.Немам ништа против његовог капитала нек ради улаже његова ствар али држање монолога како и шта треба мука ми је и од стручњака и струке😡

Грунт, то је оно што сам писао "мораш" гледати све канале, веома озбиљне теме се провлаче, ако остали медији примете мало пишу о томе, а ако не примете било па прошло, заташка се.
Обратите пажњу, отварање нове пруге се не спомиње ни под разно.

Тренутно највећа фора за брзу пругу је да нису добили дозволу за прикључак на струју. Кажу заборавили да поднесу и сад то, јако споро иде. 🤣🤣🤣

Изгледа је блокадерка па намерно кочи светске и европске интеграције Србије, уз подршку обојене револуције подпомогнуту са стране.

Ево како је требало урадити код судара са нерегистрованим возилом.

Nazad
Vrh