Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hmm, iskreno priča zvuči dosta nerealno. Prvo policajac bi u prijavi naveo da je ovaj upravljao sam vozilom sam tako da bi jako teško mogla posle na sudu da se pojave dva nepostojeća svedoka.Јеси ли сликао лице места?
Можда послужи: комшију зауставио полицајац (сам) због претицања преко пуне линије. Писао му пријаву. На суду два сведока из кола (а нису били) да је полицајац измислио и да их је малтретирао. Писали му контра пријаву. Нарибао га старешина - 30% од плате (школарина).
Ne sudi se u tom slucaju o voznji neregistrovanog auta ,to nije predmet tuzbe. Predmet tuzbe bi vjerovatno bio steta na autu prouzrokovana voznjom vozila van gabarita nocu.Neregistrovan auto da je bio gde i treba u garazi do udesa ne bi doslo, znaci cim je on izasao iz garaze i krocio na put on je vec napravio prekrsaj tako da cak i kad bi vozio besprekorno on je prekrsio zakon.
A i cisto sumnjam da ce doci do bilo kakvog sudskog epiloga jer neznam kako on moze braniti voznju sa neregistrovanim automobilom na sudu?
Sta ga ceka ? Ceka ga kazna za voznju neregistrovanog auta.Људи, возило нема осигурање, тај возач не зна шта га чека па све и да није крив.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Nedeljom kod najlon pijace se plaća parking, za ostale delove ne znam.Nedeljom se koliko znam, ne placa parking u NS
Kako nije predmet tuzbe, vlasnik neregistrovanog auta tuzi radi nadoknade stete na svom neregistrovanom autu, on ne tuzi radi neke dobrobiti celog drustva i da bi kobajagi sudija kaznio neki prekrsaj a da vlasnik neregistrovanog auta nema apsolutno nikakvog benefita uopste. A kao sto su vec nekoliko njih napomenuli, neregistrovan auto nema ni osiguranje.Ne sudi se u tom slucaju o voznji neregistrovanog auta ,to nije predmet tuzbe. Predmet tuzbe bi vjerovatno bio steta na autu prouzrokovana voznjom vozila van gabarita nocu.
Jedino ako je neregistrovani auto bio na platovci na putu pa je pretrpeo štetu onda nije kriv, u suprotnom neregistrovani auto nema sta da traži na putu...Kako nije predmet tuzbe, vlasnik neregistrovanog auta tuzi radi nadoknade stete na svom neregistrovanom autu, on ne tuzi radi neke dobrobiti celog drustva i da bi kobajagi sudija kaznio neki prekrsaj a da vlasnik neregistrovanog auta nema apsolutno nikakvog benefita uopste. A kao sto su vec nekoliko njih napomenuli, neregistrovan auto nema ni osiguranje.
Verovatno je vlasnik neregistrovanog auta mislio da ce ako posalje pretnju tuzbom da mimo suda naplati ostetu , jer ce vlasnik registrovanog vozila da se uplasi sudjenja i da mu plati odstetu.