mirosti
Član
Касниш 39 дана.![]()
Jbg. Nisam obavešten.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Касниш 39 дана.![]()
Ni Sir Oliver ne bi uspeo da ugovori ovu prodaju za cijenu koja je prava sitnica, tricavih 3 milijarde za 12 aviona koji se jos nalaze tamo negde i bliskoj buducnosti, cak ih nemozes ni opipati jer jos nepostoje tojest nisu jos ni napravljeni.E jbg , izgleda da se Vucic opet zezno ,stalno pogresne procjene. Ovaj put kad je pazarivo borbene avione. Navodno danas , u vazdusnom dvoboju dva Pakistanska inace Kineska aviona ,oborili dva Indijska Rafala .
Odgovor se krije u Skaj aplikaciji.Zeznuo se pod uslovom da se njega prilikom kupovine išta pitalo a izgleda da nije
Ako nemas stete kako ce da te tuzi?Znaci nema ni tragova udarca?Nista nepriznajes i nemoze ti nista a za nauk ti je da sledeci put zoves muriju.Drugari potreban mi je savet.Naime pre par dana,uvece vracajuci se sa njive u prolazu,zakaci covek autom u moju sejalicu.Sebi napravio popilicnu stetu dok sam ja srecom prosao bez stete.E sad njemu kola nisu bila registrovana,moj traktor jeste.Tu se mi dogovorimo da ne zovemo policiju posto ja stete nisam imao.Sad dzukela od mene trazi odstetu i preti tuzbom preko advokata.Nesto sam se kod advokata danas raspitivao i kazu mi da je najbolje da ga pustim da me tuzi.Sta raditi u ovakvoj situaciji?
Može li da dokaže on to? On je auto mogao da udari bilo gde, kod tebe nema tragova. Hoće da te uplaši i izvuče pare za njegovu krivicu.Drugari potreban mi je savet.Naime pre par dana,uvece vracajuci se sa njive u prolazu,zakaci covek autom u moju sejalicu.Sebi napravio popilicnu stetu dok sam ja srecom prosao bez stete.E sad njemu kola nisu bila registrovana,moj traktor jeste.Tu se mi dogovorimo da ne zovemo policiju posto ja stete nisam imao.Sad dzukela od mene trazi odstetu i preti tuzbom preko advokata.Nesto sam se kod advokata danas raspitivao i kazu mi da je najbolje da ga pustim da me tuzi.Sta raditi u ovakvoj situaciji?
Ovdje nisu igrali avioni , vise logistika i rakete , avioni nisu bili blize od 150km , dalje su obarali nego 99 iznad Srbije.Zeznuo se pod uslovom da se njega prilikom kupovine išta pitalo a izgleda da nije
Jbg ispao sam glup,tebao sam pozvati policiju i vozdra.Jos se osetilo i da je pio.E sad tu smo se malo natezali posto on tvrdio da je sejalica bila presla u njegovu traku.U medjuvremenu dosao je majstor kog je on zvao da proceni stetu.Na tom je ostalo i kao jos da se dogovorimo oko stete posto ja tad nisam video dali mi je ostetio sejalicu i koliko.U trenutku udesa svedoka nije bilo.Ako nemas stete kako ce da te tuzi?Znaci nema ni tragova udarca?Nista nepriznajes i nemoze ti nista a za nauk ti je da sledeci put zoves muriju.
Ništa se nije desilo, ako te uznemirava prijavi ga i to je to.Jbg ispao sam glup,tebao sam pozvati policiju i vozdra.Jos se osetilo i da je pio.E sad tu smo se malo natezali posto on tvrdio da je sejalica bila presla u njegovu traku.U medjuvremenu dosao je majstor kog je on zvao da proceni stetu.Na tom je ostalo i kao jos da se dogovorimo oko stete posto ja tad nisam video dali mi je ostetio sejalicu i koliko.U trenutku udesa svedoka nije bilo.
Ниси ме схватио. Пре 39 дана је био 1. априлилили.Jbg. Nisam obavešten.
Ma ne može ti ništa. Da je srećan da je dobio bilo šta... Ovako, neka tuži, platiće i to.Jbg ispao sam glup,tebao sam pozvati policiju i vozdra.Jos se osetilo i da je pio.E sad tu smo se malo natezali posto on tvrdio da je sejalica bila presla u njegovu traku.U medjuvremenu dosao je majstor kog je on zvao da proceni stetu.Na tom je ostalo i kao jos da se dogovorimo oko stete posto ja tad nisam video dali mi je ostetio sejalicu i koliko.U trenutku udesa svedoka nije bilo.
Izgleda da sam ipak bar malo obavešten.Ниси ме схватио. Пре 39 дана је био 1. априлилили.
Тешко би ми било да поверујем да поред овог завлачења у педу 2,7 милијарди Французима, држава може да намакне неке паре за некакве додатне јероплане и то без некаквог пројекта, тендера или било ког нормалног процеса куповине.
Evo pogledao kartu i jos pročitao po nešto .Милоица, погледај карту и границу. То им је оставила у аманет велика британија.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
On je od starta tvrdio da sam ja kriv,sto nije tacno,sejalica jeste siroka al belu liniju ne prelazi,u pitanju je 4 redna sejalica.Zato smo se i natezali do dolaska tog majstora.Covek je iz susednog sela znam ga povrsno,tog majstora takodje poznajem tu je iz mog sela,zato sam i pristao da ne zovemo policiju.Na njegov nagovor je ostalo da se cujemo sutradan jer sam i ja tvrdio kao i on da imam stetu na sejalici,sto i nisam znao do jutra posto je bio mrak jos padala kisa,pa se i nije moglo videti jel ima stete ili ne.Ni u jednom trenutku ja njemu nisam obecavao nikakvu nadoknadu.Sutradan on mene zove i kaze kako ja moram platiti njemu stetu ili ce me tuziti preko advokata.Ma ne može ti ništa. Da je srećan da je dobio bilo šta... Ovako, neka tuži, platiće i to.
Nego jal ti nam govoriš sve ili ne? Kažeš sad traži odštetu? A šta je bio prvi dogovor? Nikom ništa svako plaća svoje ili šta? Ako si prvo pristao da mu nešto refundiraš, a zatim odustao... Sa moralne strani apsolutno nije u redu, ali legalno verujem da ti ne može ništa.
Čak i da uspe da dokaže sve, tebi eventualno mogu da nakače da nisi propisno osvetlio sejalicu. A i to je pitanje. Sa druge strane on može da prođe mnogo gore ako krene bilo šta.
Da bi uopšte imao osnov za tužbu i eventualnu odštetu mora da se pozove na zapisnik policije. U slučaju da nema zapisnika nemoguće je dokazati bilo šta to nijedan sud neće usvojiti. Šta je rekao majstor iz sela je potpuno nebitno. Tužba se usvaja na osnovu zapisnika a eventualnu štetu procenjuje sudski veštak. Bez zapisnika je nemoguće utvrditi kako je došlo do nezgode i ko je kriv za nju. Drugi put ako se desi obavezno zovi policiju da bi izbegao natezanje sa nezgodnim tipovima.On je od starta tvrdio da sam ja kriv,sto nije tacno,sejalica jeste siroka al belu liniju ne prelazi,u pitanju je 4 redna sejalica.Zato smo se i natezali do dolaska tog majstora.Covek je iz susednog sela znam ga povrsno,tog majstora takodje poznajem tu je iz mog sela,zato sam i pristao da ne zovemo policiju.Na njegov nagovor je ostalo da se cujemo sutradan jer sam i ja tvrdio kao i on da imam stetu na sejalici,sto i nisam znao do jutra posto je bio mrak jos padala kisa,pa se i nije moglo videti jel ima stete ili ne.Ni u jednom trenutku ja njemu nisam obecavao nikakvu nadoknadu.Sutradan on mene zove i kaze kako ja moram platiti njemu stetu ili ce me tuziti preko advokata.
Dobro , odsad vise nece biti takvih problema jer se okrenuo istoku , sad nemogu vise sa zapada da ga uslovljavaju.Zeznuo se pod uslovom da se njega prilikom kupovine išta pitalo a izgleda da nije