Chat 17

У једном тренутку су споменули да неће бити политичких изјава, као они су новинари. А онда овај уредник програма све запљунуо, неколико пута споменуо опозицију, студенте и н-1 у истом контексту. О његовом правдању плаћања претплате и тога да су блокирали студенти који у ствари не гледају ртс, само за то је заслужио да буде смењен. Онда каже блокирали слободно кретање, а шта је ћациленд где су улице блокиране и шири се.
Онда изјави како постоје особе које раде на ртс-у али се не појављују него им други откуцају картице. И то каже пред генералним директором а овај се понаша "није чуо" као да није тамо. Шта су хтели са овом емисијом постићи осим гнева код грађана.
Главни уредник је баш љига, још га нисмо оваквог чули. Мислим да јури фотељу, сад чију видећемо.
Још једном, ова емисија им није требала, као да провоцирају.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Да, обично око 6 се пали тв, да видимо у каквој држави живимо. Сматрам да је велика грешка не гледати од сваког канала по мало, веома озбиљне теме се провлаче кроз разне емисије, писао сам раније о томе. Не ваља гледати само једну страну, када информације долазе из више страна може се већ створити нека слика о некој ситуацији. Као данас што се могло видети и чути у магазину око.

Да, обично око 6 се пали тв, да видимо у каквој држави живимо. Сматрам да је велика грешка не гледати од сваког канала по мало, веома озбиљне теме се провлаче кроз разне емисије, писао сам раније о томе. Не ваља гледати само једну страну, када информације долазе из више страна може се већ створити нека слика о некој ситуацији. Као данас што се могло видети и чути у магазину око.

Predlažem Informer sa ko zna koliko lažnih vesti, Politika i vest kako je helikopter sa bebom bezbedno sleteo, Novosti i hiljade pobijenih Srba u Vukovaru, Telegraf koji provali svaki CIA i Mi6 plan itd. Pa probaj naći neku sredinu i budi objektivan.

Nazad
Vrh