Chat 17

Da li ima negde da se vidi sta lidl planira da prodaje od alata u narednom periodu, ali ne ovi flajeri za sledecu nedelju, nego na duzi rok?
Mislim da je neko pisao nesto o tome, ali ne mogu da nadjem gde?

Баци поглед на флајере на италијском, словеначком или мађарском сајту "Лидла". Често код њих износе робу недељу дана раније него код нас. Није неки дужи рок, али шта да се ради.

Било пре неку недељу, ако се добро сећам, када су имали акцију са опремом и којекаквим ситницама за вртове. Веома је могуће да налетиш на оштрач у рафовима, само немој да се лењиш да чим пре одеш до продавнице.

Сад баш гледам... Крајем марта су имали акцију са тестерама, тримерима и сличном опремом, али конкретно штрач ланаца нису износили. Али знам да сам виђао оштраче по рафовима и у време када их нису рекламирали.

E jbg , izgleda da se Vucic opet zezno ,stalno pogresne procjene. Ovaj put kad je pazarivo borbene avione. Navodno danas , u vazdusnom dvoboju dva Pakistanska inace Kineska aviona ,oborili dva Indijska Rafala .

Navodno danas , u vazdusnom dvoboju dva Pakistanska inace Kineska aviona ,oborili dva Indijska Rafala .
Обе стране ту су крајње непоуздане када објављују шта су наводно једно другоме оборили, тако да док не буде слика, тешко да може да се било шта узима здраво за готово. До сада, постоји фотка једног обореног "Рафала", тј. да л' његовог вертикалца или којег већ сегмента не коме се види регистрациони број индијског ваздухопловства, а чак су то потврдили из фабрике "Дасо" и то је вест не од данас, већ од прекјуче.

Naručeni su i kineski avioni i ostala oružja.
Takođe, su u pregovorima i suhoji.
Касниш 39 дана. ;)

Jel moze neko da mi pojasni ovaj najnoviji sukob Pakistana i Indije ?
Oko čega se sad carkaju , jel to nešto lokalnog karaktera ili mogu i žešće da udare i jedni i drugi ?
Zauzimaju li se neke teritorije ili se onako šibaju na distanci ?

Милоица, погледај карту и границу. То им је оставила у аманет велика британија.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh