Chat 17

Jednu stvar ne uzimate za obzir ,a to je da je zemlja okrugla . Tako da najblizi put iz bg do moskve uoste nije kako se na prvi pogled cini preko rumunije i ukrajine ,nego blize ovoj liniji koju je neko nacrtao.

Pa nego šta rade. Samo huškaju na mržnju i međusobne sukobe zadnjih 30+ godina. Do sad su to radili protiv drugih vera i nacija, a sad radi sa tim što imaju. Koriste svaku moguću liniju razdvajanja. Mladi - stari. Srbi preko Drine- Srbi s ove strane. Vojvođani - ostali. Srbi- ne Srbi. Itd. itd.

I neverovatno koliko im to i dalje polazi za rukom. Ja ne mogu da verujem koliko su ljudi "napumpani mržnjom" protiv svojih sugrađana, rođaka unuka i dece. Možda je ovim drugima parola "pumpaj", ali ovi pumpaju bre ko Nikola Kojo gumu u Žikinoj Dinastiji.
Možda takav narod i zaslužuje da mu se opet desi neka glupost kad deda i unuk ne mogu da sednu i da popričaju bez da se posvađaju, a samo zbog nečega što je jedan vide nešto na TV, a drugi istu stvar gledao drugačije na Youtube. Apsolutno ne bitno ko je i da li je neko u pravu a drugi nije.
mislim da je dobar post svaka čast

Pa nego šta rade. Samo huškaju na mržnju i međusobne sukobe zadnjih 30+ godina. Do sad su to radili protiv drugih vera i nacija, a sad radi sa tim što imaju. Koriste svaku moguću liniju razdvajanja. Mladi - stari. Srbi preko Drine- Srbi s ove strane. Vojvođani - ostali. Srbi- ne Srbi. Itd. itd.

I neverovatno koliko im to i dalje polazi za rukom. Ja ne mogu da verujem koliko su ljudi "napumpani mržnjom" protiv svojih sugrađana, rođaka unuka i dece. Možda je ovim drugima parola "pumpaj", ali ovi pumpaju bre ko Nikola Kojo gumu u Žikinoj Dinastiji.
Možda takav narod i zaslužuje da mu se opet desi neka glupost kad deda i unuk ne mogu da sednu i da popričaju bez da se posvađaju, a samo zbog nečega što je jedan vide nešto na TV, a drugi istu stvar gledao drugačije na Youtube. Apsolutno ne bitno ko je i da li je neko u pravu a drugi nije.

"Sumnjivih vrlina"? Pa jel su makar za njega mogli da nađu neke čije su "vrline" proverene i neupitne? :ROFLMAO:
Jel se zna iz kog perioda datira snimak ako stvarno postoji? Ako je istina to je klasični potpis službe. Imaju sasvim finu ucenu protiv tebe i onda ti pomognu da napreduješ. Naravno, kad dođeš na poziciju radiš sve što od tebe traže jer u protivnom gubiš ne samo poziciju nego mnogo više.
Ipak ne bih ovo olako prihvatao. Ipak su to ozbiljne optužbe, a niko nije izneo ni jedan dokaz. Mada naš verski vođa očigledno da nema ni 5 grama samostalnosti iz ovog ili onog razloga.
Bile su slike časnih vladika u zagrljaju sa muškarcima i prijave za čudnu ljubav prema deci pa ništa.

Ja bi ocekivao da neko napise ,e Momo dobro si primijetio da najbliza ruta ide tako , zbog krivine zemlje , itd itd , ili evo ti lajk ,.. ili nesto ,il bar nista , a ono nije zemlja okrugla i tako. Nekad bolje ne napisati nista

Таман кад помислиш да си бљеснуо умом, а оно нико да примети.

Ево ти уместо лајка.

pro_v_1013298.jpg

Zli jezici kazu da je vozio ::novac:: a vratio paletiranu belu robu,i da ga uopšte nisu izbacili.Sta li danas vozi kad su ga usput iskljucili iz saobracaja?

Nazad
Vrh