Chat 17

У једном тренутку су споменули да неће бити политичких изјава, као они су новинари. А онда овај уредник програма све запљунуо, неколико пута споменуо опозицију, студенте и н-1 у истом контексту. О његовом правдању плаћања претплате и тога да су блокирали студенти који у ствари не гледају ртс, само за то је заслужио да буде смењен. Онда каже блокирали слободно кретање, а шта је ћациленд где су улице блокиране и шири се.
Онда изјави како постоје особе које раде на ртс-у али се не појављују него им други откуцају картице. И то каже пред генералним директором а овај се понаша "није чуо" као да није тамо. Шта су хтели са овом емисијом постићи осим гнева код грађана.
Главни уредник је баш љига, још га нисмо оваквог чули. Мислим да јури фотељу, сад чију видећемо.
Још једном, ова емисија им није требала, као да провоцирају.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Да, обично око 6 се пали тв, да видимо у каквој држави живимо. Сматрам да је велика грешка не гледати од сваког канала по мало, веома озбиљне теме се провлаче кроз разне емисије, писао сам раније о томе. Не ваља гледати само једну страну, када информације долазе из више страна може се већ створити нека слика о некој ситуацији. Као данас што се могло видети и чути у магазину око.

Да, обично око 6 се пали тв, да видимо у каквој држави живимо. Сматрам да је велика грешка не гледати од сваког канала по мало, веома озбиљне теме се провлаче кроз разне емисије, писао сам раније о томе. Не ваља гледати само једну страну, када информације долазе из више страна може се већ створити нека слика о некој ситуацији. Као данас што се могло видети и чути у магазину око.

Predlažem Informer sa ko zna koliko lažnih vesti, Politika i vest kako je helikopter sa bebom bezbedno sleteo, Novosti i hiljade pobijenih Srba u Vukovaru, Telegraf koji provali svaki CIA i Mi6 plan itd. Pa probaj naći neku sredinu i budi objektivan.

Немам пинк, информер, хепи и остале "информантивне" програме, давно обрисани из листе програма.
Са друге стране лицитација са бројкама страдалих је најмање рећи непотребно.
Тек кад нешто узбурка јавност, та тема буде обрађена у ударним терминима на јавном сервису. До тада не постоји, а на другим медијима је вест стара неколико дана.
Треба превазићи ментални склоп "ја знам, није тако него овако" а располажеш са доступним информацијама.
Као пример, руси се боре са ашовима... А противник голим рукама...

Citam vijesti na internetu sa najvise komentara.

Nakon Litvanije, i letonske vlasti zabranile su prelet srpskog aviona do Moskve u kom bi trebalo da bude predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pišu "Novosti".

Od kada koridor iz Srbije za Moskvu ide preko Litve i Letonije?
Zar nije avionski koridor, Mađarska-Poljska-Bijelorusija-Rusija i drugi koridor preko Bugarska-Turska-Rusija.

Screenshot-2025-05-06-22-54-36-468-com-android-chrome.jpg

Онда изјави како постоје особе које раде на ртс-у али се не појављују него им други откуцају картице. И то каже пред генералним директором а овај се понаша "није чуо" као да није тамо. Шта су хтели са овом емисијом постићи осим гнева код грађана.
Главни уредник је баш љига, још га нисмо оваквог чули. Мислим да јури фотељу, сад чију видећемо.
Још једном, ова емисија им није требала, као да провоцирају.
Pa nego šta rade. Samo huškaju na mržnju i međusobne sukobe zadnjih 30+ godina. Do sad su to radili protiv drugih vera i nacija, a sad radi sa tim što imaju. Koriste svaku moguću liniju razdvajanja. Mladi - stari. Srbi preko Drine- Srbi s ove strane. Vojvođani - ostali. Srbi- ne Srbi. Itd. itd.

I neverovatno koliko im to i dalje polazi za rukom. Ja ne mogu da verujem koliko su ljudi "napumpani mržnjom" protiv svojih sugrađana, rođaka unuka i dece. Možda je ovim drugima parola "pumpaj", ali ovi pumpaju bre ko Nikola Kojo gumu u Žikinoj Dinastiji.
Možda takav narod i zaslužuje da mu se opet desi neka glupost kad deda i unuk ne mogu da sednu i da popričaju bez da se posvađaju, a samo zbog nečega što je jedan vide nešto na TV, a drugi istu stvar gledao drugačije na Youtube. Apsolutno ne bitno ko je i da li je neko u pravu a drugi nije.
Kažu da ima snimak Prvoslava Perića u djakuziju sa damama sumnjivih vrlina, lokacija negde u Americi.
"Sumnjivih vrlina"? Pa jel su makar za njega mogli da nađu neke čije su "vrline" proverene i neupitne? :ROFLMAO:
Jel se zna iz kog perioda datira snimak ako stvarno postoji? Ako je istina to je klasični potpis službe. Imaju sasvim finu ucenu protiv tebe i onda ti pomognu da napreduješ. Naravno, kad dođeš na poziciju radiš sve što od tebe traže jer u protivnom gubiš ne samo poziciju nego mnogo više.
Ipak ne bih ovo olako prihvatao. Ipak su to ozbiljne optužbe, a niko nije izneo ni jedan dokaz. Mada naš verski vođa očigledno da nema ni 5 grama samostalnosti iz ovog ili onog razloga.

Poslednja izmena:
Индија напала Пакистан.
За кога ћемо а против кога ћемо браћо!
Да одмах на почетку "ухватимо" страну...

Индија напала Пакистан.
За кога ћемо а против кога ћемо браћо!
Да одмах на почетку "ухватимо" страну...
Nema od toga ništa. Nisu oni Ludi Srbi već ogromne nacije sa nuklearnim naoružanjem. Spustiće loptu naravno.

Ma kavi bre, pravi se priča kako Vučko ne bi otišao u Moskvu. Te se kao razboleo, te sad mu eto ne daju da preleti. Verovatno će još nešto da se desi što će ga i pored njegove ogromne želje na kraju sprečiti da ode na proslavu dana pobede.
I ako je mnogim bilo jasno da to ne planira da uradi još i pre nego što ga je Putin pozvao.

Kakve veze ima air serbia sa EU ? Svaki dan leti avion za Moskvu iz Bg. i obratno .
@dusanboss - obecao je Putku tako da ce otici ako treba i na magarcu . 51% tipujem da ce otici sto naravno i da treba .

Nazad
Vrh