MONTOYA
Član
Pa ima bosanaca i u cgМомо па ти рече о црногорцима, а оно о Мујо и Хаси!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ima bosanaca i u cgМомо па ти рече о црногорцима, а оно о Мујо и Хаси!![]()
Svaleranja je oduvek bilo , a danasnje parovi su to poceli da upraznjavaju sa igrackama iz sexy šopa.Како бре не може? Дал' си при свести?
Уууу извини. Нисам одмах прметио да си написао "модеран".
Kako si ih otkacio? Ja imam total od 2008 g, u decembru produžio na 2 god da sam znao da ce ovo uraditi oterao bi ih u 3 lepe...Posle 17-18god. TotalTv otkazan
Hocu da gledam ono sto placam a ne sta mi neko na silu odredjuje.
Zvao si mts? Vracam resiver njima?Meni je istekao vec godinu ipo ali moze i kad nije.
А, на другом си колосеку. Под "модеран" сврставам млађу генерацију (35-). Не могу да верујем како то слабо наскаче. Просто невероватно колико их мало п.... занима! То бре неће ни да разговара на ту тему са искунијима да може човек да их опасуљи (или бар да схватим у чему је проблем). Тако приозилази да ни та генерација женских не зна шта је право је.... И кад ти допадне нека таква, просто је забезекнута шта јој се дешава. Туга.Ako si pomislio pod "moderan" da sam sredjen a ne kao četnik i to sam.Zene danas nevole one "feder" dlake sto zapinju pod zubima![]()
Jel imas jos pitanja ili sarkasticnih komentara ?![]()