Chat 17

Da, u Januaru sam bio bolestan...
Navodno, redovan respiratorni virus..
"Držalo" me par dana pa " kao" prošlo...
Posle 7-8 dana se "vratilo" i zakucalo za krevet...
Morao otvoriti bolovanje , visoka temperatura i izuzetno loše opšte fizičko stanje..

И мени одприлике тако. Могуће да су први антибиотици оборили имуни систем и онда се све налепило. Крене од носа и спушта се према плућима.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Јбт шта ће бити ако ти којим случајем буде жена, кад сад се дури и диже нос? Мислим да си, га угасио, да ће и овај форум, као и вибер бити забрањен! 🫣🤔😁

Pita i moja, sve kulturica nema pogovora.Pre svega dobije upozorenje da sadržaj nije prikladan i da uzima na sopstvenu odgovornost, sa moje strane čisto ko suza. 🤣

Ne možeš ne koristiti Viber u Srbiji ako ne želiš razna ograničenja. Ja imam i Telegram, WhatsApp pored Vibera. Masa mojih kontakata ima samo Viber. Kako da im pošaljem neki fajl na brzinu ako nemam Viber. U svetu je druga priča.

Zemlje gde se Viber se najviše koristi:

Srbija

Bosna i Hercegovina

Makedonija (Severna Makedonija)

Belorusija

Ukrajina (mada WhatsApp postaje sve popularniji)

Bugarska (do izvesne mere)

Viber je posebno popularan na Balkanu jer je bio među prvim aplikacijama za besplatno dopisivanje u tom regionu i nudio je lokalizaciju (prevod na srpski, makedonski itd.) još od ranih dana.

WhatsApp se najviše koristi u:

Zapadna Evropa (npr. Nemačka, Španija, Italija, Holandija)

Latinska Amerika (Brazil, Argentina, Meksiko itd.)

Indija (ogroman broj korisnika)

Afrika (posebno u Nigeriji, Južnoj Africi, Keniji)

Bliski Istok (UAE, Saudijska Arabija itd.)

Jugoistočna Azija (Malezija, Indonezija itd.)

U globalu, WhatsApp je daleko najkorišćenija aplikacija za dopisivanje u svetu, dok je Viber zadržao popularnost samo u nekoliko specifičnih regiona.

Nazad
Vrh